فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۳، شماره ۱۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین خواص مکانیکی دانه برنج و بررسی اثر سرعت بارگذاری فشاری 1395/9/7 - Get XML Data ۵۰ بار
۲ کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۳ کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۵۶ بار
۴ تولید نان بربری غنی شده با منابع مختلف کلسیم و ارزیابی آن 1395/9/7 - Get XML Data ۸۹ بار
۵ شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال ۱۳۸۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۶ تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست 1395/9/7 - Get XML Data ۵۶ بار
۷ ارزیابی بار میکروبی شیرخام تولیدی چندین دامداری نیمه صنعتی در استان همدان 1395/9/7 - Get XML Data ۱۴۱ بار
۸ اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست 1395/9/7 - Get XML Data ۱۵۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه