فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۳، شماره ۱۱ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | تعیین خواص مکانیکی دانه برنج و بررسی اثر سرعت بارگذاری فشاری | 1395/9/7 | - | ۵۰ بار | ||
۲ | کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو | 1395/9/7 | - | ۸۶ بار | ||
۳ | کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران | 1395/9/7 | - | ۵۶ بار | ||
۴ | تولید نان بربری غنی شده با منابع مختلف کلسیم و ارزیابی آن | 1395/9/7 | - | ۸۹ بار | ||
۵ | شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال ۱۳۸۴ | 1395/9/7 | - | ۸۰ بار | ||
۶ | تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست | 1395/9/7 | - | ۵۶ بار | ||
۷ | ارزیابی بار میکروبی شیرخام تولیدی چندین دامداری نیمه صنعتی در استان همدان | 1395/9/7 | - | ۱۴۱ بار | ||
۸ | اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست | 1395/9/7 | - | ۱۵۴ بار | ||
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |