صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 1 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۴، شماره ۱۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBG
1395/9/7
-
۴۸ بار
۲
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی
1395/9/7
-
۴۵ بار
۳
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)
1395/9/7
-
۱۰۳ بار
۴
مقایسه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گندم سن زده و سالم رقم سرداری
1395/9/7
-
۹۰ بار
۵
بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون
1395/9/7
-
۹۲ بار
۶
مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی ۹۰ و ۶۰، ۴۰ درصد گوشت در طول مدت نگهداری
1395/9/7
-
۹۶ بار
۷
تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف
1395/9/7
-
۵۴ بار
۸
اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست
1395/9/7
-
۴۳ بار
۹
بررسی نقش سرد کن های آبی در چگونگی وضعیت آلودگی لیستریا مونو سیتوجنز لاشه های مرغ در کشتار گاههای صنعتی استان آذربایجان غربی
1395/9/7
-
۴۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه