فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۴، شماره ۱۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBG 1395/9/7 - Get XML Data ۴۸ بار
۲ مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۵ بار
۳ بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD) 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۴ مقایسه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گندم سن زده و سالم رقم سرداری 1395/9/7 - Get XML Data ۹۰ بار
۵ بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون 1395/9/7 - Get XML Data ۹۲ بار
۶ مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی ۹۰ و ۶۰، ۴۰ درصد گوشت در طول مدت نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۹۶ بار
۷ تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف 1395/9/7 - Get XML Data ۵۴ بار
۸ اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۹ بررسی نقش سرد کن های آبی در چگونگی وضعیت آلودگی لیستریا مونو سیتوجنز لاشه های مرغ در کشتار گاههای صنعتی استان آذربایجان غربی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه