فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۴، شماره ۱۵ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت | 1395/9/7 | - | ۲۳۵ بار | ||
۲ | ارزیابی ویژگی های حسی کالباس | 1395/9/7 | - | ۱۷۹ بار | ||
۳ | بررسی اثر اندازه، رقم و زمان انبارداری بر روی خواص کیفی میوه کیوی | 1395/9/7 | - | ۵۲ بار | ||
۴ | خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن دانه ماریتیغال | 1395/9/7 | - | ۶۴ بار | ||
۵ | اثر غنی سازی با آهن، اسیدفولیک، روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره | 1395/9/7 | - | ۱۰۲ بار | ||
۶ | بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده | 1395/9/7 | - | ۱۰۴ بار | ||
۷ | پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی | 1395/9/7 | - | ۱۱۱ بار | ||
۸ | مطالعه همبرگرهای خام عرضه شده در شهر تهران از نظر کیست های سارکوسیست | 1395/9/7 | - | ۴۵ بار | ||
۹ | به کارگیری تکنولوژی پینچ برای بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانه قند چهارمحال | 1395/9/7 | - | ۵۲ بار | ||
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |