فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۴، شماره ۱۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت 1395/9/7 - Get XML Data ۲۳۵ بار
۲ ارزیابی ویژگی های حسی کالباس 1395/9/7 - Get XML Data ۱۷۹ بار
۳ بررسی اثر اندازه، رقم و زمان انبارداری بر روی خواص کیفی میوه کیوی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۲ بار
۴ خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن دانه ماریتیغال 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۵ اثر غنی سازی با آهن، اسیدفولیک، روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۲ بار
۶ بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۴ بار
۷ پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۱ بار
۸ مطالعه همبرگرهای خام عرضه شده در شهر تهران از نظر کیست های سارکوسیست 1395/9/7 - Get XML Data ۴۵ بار
۹ به کارگیری تکنولوژی پینچ برای بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانه قند چهارمحال 1395/9/7 - Get XML Data ۵۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه