فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۴، شماره ۱۵ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت | 1395/9/7 | - | ۲۶۴ بار | ||
| ۲ | ارزیابی ویژگی های حسی کالباس | 1395/9/7 | - | ۲۱۲ بار | ||
| ۳ | بررسی اثر اندازه، رقم و زمان انبارداری بر روی خواص کیفی میوه کیوی | 1395/9/7 | - | ۷۶ بار | ||
| ۴ | خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن دانه ماریتیغال | 1395/9/7 | - | ۸۹ بار | ||
| ۵ | اثر غنی سازی با آهن، اسیدفولیک، روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره | 1395/9/7 | - | ۱۳۷ بار | ||
| ۶ | بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده | 1395/9/7 | - | ۱۳۰ بار | ||
| ۷ | پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی | 1395/9/7 | - | ۱۴۰ بار | ||
| ۸ | مطالعه همبرگرهای خام عرضه شده در شهر تهران از نظر کیست های سارکوسیست | 1395/9/7 | - | ۷۸ بار | ||
| ۹ | به کارگیری تکنولوژی پینچ برای بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانه قند چهارمحال | 1395/9/7 | - | ۸۳ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||