صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۵، شماره ۱۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگیهای حسی آدامس
1395/9/7
-
۳۷ بار
۲
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن
1395/9/7
-
۵۲ بار
۳
بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری
1395/9/7
-
۴۵ بار
۴
بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها
1395/9/7
-
۳۸ بار
۵
تاثیر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)
1395/9/7
-
۴۲ بار
۶
تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M۱ در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا
1395/9/7
-
۴۱ بار
۷
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)
1395/9/7
-
۴۶ بار
۸
بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان
1395/9/7
-
۴۰ بار
۹
تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی
1395/9/7
-
۴۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه