فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۵، شماره ۱۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی‌های حسی آدامس 1395/9/7 - Get XML Data ۳۷ بار
۲ بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن 1395/9/7 - Get XML Data ۵۲ بار
۳ بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۴۵ بار
۴ بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۵ تاثیر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۶ تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M۱ در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۷ مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده‌ موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۸ بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۹ تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه