این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۵، شماره ۱۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۲ اثرات دمای نگهداری به حالت انجماد بر میزان تجمع و پراکنش برخی فلزات سنگین در ماهی کفال پشت سبز(Liza dussumieri) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۳ مقایسه کیفیت بافت دو واریته سیب و ارزیابی دقت در اندازه گیری دو دستگاه ماگنس تایلور و فشار سنج میوه 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۴ تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۵ تولید دی استیل درفرایند تخمیرغیرمداوم با استفاده ازکشت های آغازگر لاکتیکی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۶ بررسی خواص ضد میکروبی، فیزیکی و مکانیکیِ فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۷ اثر دوره انبارمانی و افزودنی طبیعی قره‌قاط بر کیفیت چای ایرانی(Camellia sinensis) 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۸ بررسی میزان آسیب سیب‌زمینی تحت بارگذاری دینامیکی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۹ بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaClبا نمک KCl بر شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها، کپک، مخمر، کلی فرم،اسیدیته و خصوصیات ترکیبی درپنیر سفیدUF 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه