این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1388، جلد ۶، شماره ۲۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۲ بار
۲ تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آماده‌سازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه قرمز 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۳ کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۴ بررسی ویژگی‌های فیزیکی فیلم‌های مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۵ تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۶ بهینه کردن روش آماده‌سازی و رنگ‌آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی‌فلورسنس 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۷ بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضوی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۸ بررسی تأثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۹ استفاده از تبخیرکننده‌ فیلم ریزان و صعودی برای تغلیظ آب پرتقال بومی 1395/9/7 - Get XML Data ۹۹ بار
۱۰ بررسی اثر pH و غلظت پلاستی سایزر روی ویژگی های فیلم تهیه شده از ایزوله پروتیین باقلا 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۰ بار
۱۱ ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۱۲ تعیین خواص مکانیکی دانه سویا در بارگذاری شبه استاتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۸۲ بار
۱۳ بررسی آلودگی میکروبی ادویه های بسته بندی عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای شهروند شهر تهران در سال ۸۶ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه