این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۶، شماره ۲۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۲ پایداری حرارتی روغن ارقام رایج کانولا در ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۳ مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۰ بار
۴ بررسی اثر انبارداری سنتی و نگهداری سردخانه ای بر خواص کمی وکیفی ارقام پیاز ایرانی عادل میرمجیدی هشتجین ۱ *، مهدی قیافه داوودی۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۵۹ بار
۵ بازیافت مکانیکی ترکیبی پلی اتیلن ترفتالات (PET )، پلی اتیلن (PE)، پلی استایرن (PS ) و پلی پروپیلن (PP) مورد مصرف در صنایع بسته بندی مواد غذایی، به منظور ساخت پانل های جداساز و ارزیابی مقاومت فشاری زین العا بدین قنبرزاده علمداری ۱ *، علی خوانین۲*، مهرداد کوکبی۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۵۵ بار
۶ بررسی اثرآرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی برویژگی های شیمیایی وحسی فراورده های گوشتی مریم عابدینی۱ *، محمد جواد وریدی۲، فخری شهیدی۳، سید حسن مرعشی۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۷ استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم تهمینه تقی زاده۱، داود زارع۳ *، سید علی مرتضوی۲، فرزانه عزیز محسنی۳، مهرداد آذین۳، محمد حیدریان۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۸ تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود بهاره شعبان پور۱، علی شعبانی۱، آی ناز خدانظری۲*، سمیه پاکروانفر۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۰ بار
۹ ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دوغ حاوی عصاره کاکوتی امیرصالح وثوق۱، مرتضی خُمیری۲ *، مهدی کاشانی نژاد۲، سید مهدی جعفری۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۱ بار
۱۰ تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گونه‌های ایرانی و لبنانی بلوط محمد طهماسبی۱ *، تیمور توکلی هشجین۲، محمد هادی خوش تقاضا۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه