صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 1 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۲۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیبزمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده
1395/9/7
-
۸۱ بار
۲
تعیین مقادیر عناصر معدنی سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی و مس در کبد و کلیه گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه
1395/9/7
-
۳۸ بار
۳
تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)
1395/9/7
-
۴۰ بار
۴
ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپهای انتخابی گردو Juglans regia L.) ) در استان مرکزی
1395/9/7
-
۳۵ بار
۵
شبیهسازی مدل سینتیک خشکشدن بستر نازک پرتقال رقم تامسون با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
1395/9/7
-
۳۹ بار
۶
بررسی تاثیر پیش تیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی مدت نگهداری
1395/9/7
-
۳۵ بار
۷
مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ
1395/9/7
-
۳۵ بار
۸
بررسی و مقایسه تاثیرافزودن اسیدهای آلی و خمیرترش برپارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری
1395/9/7
-
۶۳ بار
۹
بررسی توانایی گونه مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین موجود در پسته
1395/9/7
-
۷۲ بار
۱۰
مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی: فرصت ها و چالش ها
1395/9/7
-
۳۹ بار
۱۱
بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیرشده
1395/9/7
-
۴۲ بار
۱۲
مروری بر کاربرد لفافهای خوراکی در مواد غذایی
1395/9/7
-
۳۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه