فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۷، شماره ۲۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب‌زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه ‌سرخ شده 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
۲ تعیین مقادیر عناصر معدنی سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی و مس در کبد و کلیه گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۳ تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۴ ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپ‌های انتخابی گردو Juglans regia L.) ) در استان مرکزی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۵ شبیه‌سازی مدل سینتیک خشک‌شدن بستر نازک پرتقال رقم تامسون با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۶ بررسی تاثیر پیش تیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی مدت نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۷ مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۸ بررسی و مقایسه تاثیرافزودن اسیدهای آلی و خمیرترش برپارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۹ بررسی توانایی گونه مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین موجود در پسته 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۰ مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی: فرصت ها و چالش ها 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۱ بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیرشده 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۲ مروری بر کاربرد لفاف‌های خوراکی در مواد غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه