فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1390، جلد ۸، شماره ۲۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک 1395/9/7 - Get XML Data ۴۵ بار
۲ تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۳ میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۴ بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان 1395/9/7 - Get XML Data ۵۸ بار
۵ تاثیر روشهای آماده‌سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
۶ نقش تصور تکنولوژی بر رفتار مصرف ‌کننده؛ مورد کاوی در صنایع غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۷ بررسی اثر جایگزینی قند مایع خرما با قند اینورت در کیک لایه ای 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۸ تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندران 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۹ تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۰ استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۱ ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۲ بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تأثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۳ بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه