صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 1 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۸، شماره ۲۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
1395/9/7
-
۴۵ بار
۲
تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده
1395/9/7
-
۴۶ بار
۳
میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران
1395/9/7
-
۴۶ بار
۴
بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان
1395/9/7
-
۵۸ بار
۵
تاثیر روشهای آمادهسازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز
1395/9/7
-
۴۷ بار
۶
نقش تصور تکنولوژی بر رفتار مصرف کننده؛ مورد کاوی در صنایع غذایی
1395/9/7
-
۴۳ بار
۷
بررسی اثر جایگزینی قند مایع خرما با قند اینورت در کیک لایه ای
1395/9/7
-
۴۳ بار
۸
تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندران
1395/9/7
-
۴۴ بار
۹
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی
1395/9/7
-
۴۷ بار
۱۰
استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا
1395/9/7
-
۴۱ بار
۱۱
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET
1395/9/7
-
۴۳ بار
۱۲
بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تأثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری
1395/9/7
-
۴۰ بار
۱۳
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)
1395/9/7
-
۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه