این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۸، شماره ۲۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر دما و ورقه سازی بر سرعت تنفس هویج پوست کنده
1395/9/7
-
۶۲ بار
۲
بررسی پروفیل اسیدهای چرب و برخی خصوصیات شیمیایی دورگ های آفتابگردان تحت تاثیر تنش کمبود آب
1395/9/7
-
۶۲ بار
۳
مطالعه اثر چربیهای اشباع و غیراشباع در تولید پلاستیک های دوستدار طبیعت توسط باکتری سویه بومی Azotobacter chroococcum
1395/9/7
-
۷۱ بار
۴
کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ی ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته
1395/9/7
-
۸۶ بار
۵
اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط آبگوشت قلب و مغز
1395/9/7
-
۶۴ بار
۶
اثر آنتیاکسیدانی عصاره موسیر(Allium ascalonicum) ، عصاره زرد چوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلاء
1395/9/7
-
۶۷ بار
۷
بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بیدانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن
1395/9/7
-
۹۷ بار
۸
بررسی میزان باقیمانده انروفلوکسازین در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
1395/9/7
-
۸۳ بار
۹
استخراج آبی آنزیمی روغن از دانه روغنی سویا
1395/9/7
-
۹۵ بار
۱۰
تعیین باقیمانده آفت کشهای ارگانوکلره در فرآورده های لبنی شهر تبریز
1395/9/7
-
۸۲ بار
۱۱
اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
1395/9/7
-
۷۰ بار
۱۲
استفاده از لاکتوباسیل پلانتاروم به عنوان کشت آغازگر در پروسه تخمیر زیتون سبزبا شرایط هوادهی
1395/9/7
-
۸۰ بار
۱۳
بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان
1395/9/7
-
۶۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه