این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1390، جلد ۸، شماره ۲۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر دما و ورقه سازی بر سرعت تنفس هویج پوست کنده 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
۲ بررسی پروفیل اسیدهای چرب و برخی خصوصیات شیمیایی دورگ های آفتابگردان تحت تاثیر تنش کمبود آب 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
۳ مطالعه اثر چربیهای اشباع و غیراشباع در تولید پلاستیک های دوستدار طبیعت توسط باکتری سویه بومی Azotobacter chroococcum 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۴ کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ی ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۵ اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط آبگوشت قلب و مغز 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۶ اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره موسیر(Allium ascalonicum) ، عصاره زرد چوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۷ بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی‌دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن 1395/9/7 - Get XML Data ۹۷ بار
۸ بررسی میزان باقیمانده انروفلوکسازین در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۹ استخراج آبی آنزیمی روغن از دانه روغنی سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۹۵ بار
۱۰ تعیین باقیمانده آفت کش‌های ارگانوکلره در فرآورده های لبنی شهر تبریز 1395/9/7 - Get XML Data ۸۲ بار
۱۱ اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۲ استفاده از لاکتوباسیل پلانتاروم به عنوان کشت آغازگر در پروسه تخمیر زیتون سبزبا شرایط هوادهی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۳ بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه