این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۸، شماره ۳۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه‌بندی و برچسب گذاری تغذیه‌ای فرآورده‌های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۲ تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی 1397/2/18 - Get XML Data ۵۱ بار
۳ راهکار افزایش کیفیت نان‌های مصرفی در کشور 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۴ تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون 1395/9/7 - Get XML Data ۹۸ بار
۵ اثر نمک سود کردن، بسته‌بندی در خلاء و تأثیر توأمان آن‌ها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در دمای Cº۱±۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۰ بار
۶ کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۷ تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۸ تنوع در خصوصیات میوه ۱۲ ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۹ بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۱۰ پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری‌های پروبیوتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۹۹ بار
۱۱ اثر دما و سطح ضربه‌گیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیش‌بینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۱۲ بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۱۳ بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
۱۴ بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۵ فیلم‌های خوراکی فعال در بسته‌بندی مواد غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه