این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۸، شماره ۳۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجهبندی و برچسب گذاری تغذیهای فرآوردههای حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی
1395/9/7
-
۶۷ بار
۲
تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی
1397/2/18
-
۵۱ بار
۳
راهکار افزایش کیفیت نانهای مصرفی در کشور
1395/9/7
-
۷۱ بار
۴
تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون
1395/9/7
-
۹۸ بار
۵
اثر نمک سود کردن، بستهبندی در خلاء و تأثیر توأمان آنها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای Cº۱±۴
1395/9/7
-
۱۰۰ بار
۶
کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب
1395/9/7
-
۷۴ بار
۷
تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر
1395/9/7
-
۶۵ بار
۸
تنوع در خصوصیات میوه ۱۲ ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی
1395/9/7
-
۶۴ بار
۹
بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد
1395/9/7
-
۷۳ بار
۱۰
پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتریهای پروبیوتیک
1395/9/7
-
۹۹ بار
۱۱
اثر دما و سطح ضربهگیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیشبینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعی
1395/9/7
-
۸۳ بار
۱۲
بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی
1395/9/7
-
۷۸ بار
۱۳
بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی
1395/9/7
-
۷۷ بار
۱۴
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار
1395/9/7
-
۷۰ بار
۱۵
فیلمهای خوراکی فعال در بستهبندی مواد غذایی
1395/9/7
-
۸۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه