صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 5 اسفند 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۹، شماره ۳۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تأثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری
1395/9/7
-
۷۲ بار
۲
اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان
1395/9/7
-
۷۵ بار
۳
وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور
1395/9/7
-
۴۹ بار
۴
اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه
1395/9/7
-
۵۲ بار
۵
بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی
1395/9/7
-
۴۸ بار
۶
برخی خواص مکانیکی سیر
1395/9/7
-
۵۰ بار
۷
بهینه سازی آبکافت آنزیمی ضایعات حاصل ازکشتار مرغ به روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۷۰ بار
۸
اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
1395/9/7
-
۸۹ بار
۹
بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۰
بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۱
برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند)
1395/9/7
-
۴۷ بار
۱۲
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دو واریتهی بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتابگردان
1395/9/7
-
۷۲ بار
۱۳
بررسی وجود باقیمانده داروهای ضد قارچ از خانواده ایمیدازول شامل Ketoconazole و Clotrimazole در شیر پاستوریزه کشور
1395/9/7
-
۴۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه