فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۹، شماره ۳۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تأثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۲ اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۳ وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور 1395/9/7 - Get XML Data ۴۹ بار
۴ اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه 1395/9/7 - Get XML Data ۵۲ بار
۵ بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۸ بار
۶ برخی خواص مکانیکی سیر 1395/9/7 - Get XML Data ۵۰ بار
۷ بهینه سازی آبکافت آنزیمی ضایعات حاصل ازکشتار مرغ به روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۸ اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۹ بار
۹ بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۰ بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۱ برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۲ بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دو واریته‌ی بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتاب‌گردان 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۳ بررسی وجود باقیمانده داروهای ضد قارچ از خانواده ایمیدازول شامل Ketoconazole و Clotrimazole در شیر پاستوریزه کشور 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه