این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۹، شماره ۳۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی، شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار 1395/9/7 - Get XML Data ۵۲ بار
۲ بررسی ویژگی ضدباکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری‌های بیماریزا 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۳ تعیین ویژگی های انعقادی و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۴ مطالعه‌ تأثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره‌ سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۹۹ بار
۵ تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌های فنولی میوه یک واریته‌ بلوط ایرانی (Q.castaneifolia var. castaneifolia) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۶ تاثیر شمار سلولهای پیکری بر برخی ویژگیهای ویسکوالاستیک ماست چکیده 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۱ بار
۷ مطالعه اثر ضد ‌باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۰ بار
۸ مطالعه اثر ضد ‌باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۹ اثر پوشش‌های خوراکی فعال بر پایه متیل‌سلولز بر ماندگاری گوجه‌فرنگی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۰ جداسازی و شناسائی باکتری اشریشیا کولا O۱۵۷: H۷ از نمونه های همبرگر در شهرستان مشهد با استفاده ازروش مولتی پلکس PCR 1395/9/7 - Get XML Data ۸۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه