این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۹، شماره ۳۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی، شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار
1395/9/7
-
۵۲ بار
۲
بررسی ویژگی ضدباکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتریهای بیماریزا
1395/9/7
-
۶۴ بار
۳
تعیین ویژگی های انعقادی و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم
1395/9/7
-
۷۵ بار
۴
مطالعه تأثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی
1395/9/7
-
۹۹ بار
۵
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصارههای فنولی میوه یک واریته بلوط ایرانی (Q.castaneifolia var. castaneifolia)
1395/9/7
-
۶۵ بار
۶
تاثیر شمار سلولهای پیکری بر برخی ویژگیهای ویسکوالاستیک ماست چکیده
1395/9/7
-
۱۰۱ بار
۷
مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی
1395/9/7
-
۱۱۰ بار
۸
مطالعه اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزلآلایرنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
1395/9/7
-
۷۳ بار
۹
اثر پوششهای خوراکی فعال بر پایه متیلسلولز بر ماندگاری گوجهفرنگی
1395/9/7
-
۶۳ بار
۱۰
جداسازی و شناسائی باکتری اشریشیا کولا O۱۵۷: H۷ از نمونه های همبرگر در شهرستان مشهد با استفاده ازروش مولتی پلکس PCR
1395/9/7
-
۸۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه