فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۱۰، شماره ۳۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر پلی فنلهای چای سبز بر تغییرات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) به هنگام نگهدار ی در یخ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۲ تاثیر روش های استخراج بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین نخود 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۳ بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای‏چرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۴ بررسی مولفه‌های پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مصرف‌کنندگان (مطالعه موردی شهر کرج) 1395/9/7 - Get XML Data ۵۷ بار
۵ لزوم بازنگری شاخص نقطه انجماد شیر پاستوریزه در استاندارد ملی ۹۳ جهت ارتقاء ایمنی محصولات لبنی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۸ بار
۶ مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی 1396/7/25 - Get XML Data ۴۶ بار
۷ ضدعفونی پرتقال تامپسون با محلول اورتو فنیل فنول توسط دستگاه مه پاشی حرارتی و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن طی دوره انباری 1395/9/7 - Get XML Data ۸۸ بار
۸ بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس 1395/9/7 - Get XML Data ۳۷ بار
۹ مطالعه ویژگی‌های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۰ بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۱ تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر زمان خشک‌شدن دانه‌های انار و ضرایب مدل شبیه‌سازی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۲ تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنج 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه