صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 31 فروردین 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۱۰، شماره ۳۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر پلی فنلهای چای سبز بر تغییرات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلایرنگینکمان(Oncorhynchus mykiss) به هنگام نگهدار ی در یخ
1395/9/7
-
۳۳ بار
۲
تاثیر روش های استخراج بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین نخود
1395/9/7
-
۳۹ بار
۳
بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهایچرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن
1395/9/7
-
۷۰ بار
۴
بررسی مولفههای پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مصرفکنندگان (مطالعه موردی شهر کرج)
1395/9/7
-
۵۷ بار
۵
لزوم بازنگری شاخص نقطه انجماد شیر پاستوریزه در استاندارد ملی ۹۳ جهت ارتقاء ایمنی محصولات لبنی
1395/9/7
-
۵۸ بار
۶
مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی
1396/7/25
-
۴۶ بار
۷
ضدعفونی پرتقال تامپسون با محلول اورتو فنیل فنول توسط دستگاه مه پاشی حرارتی و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن طی دوره انباری
1395/9/7
-
۸۸ بار
۸
بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس
1395/9/7
-
۳۷ بار
۹
مطالعه ویژگیهای فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۶۱ بار
۱۰
بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم
1395/9/7
-
۴۱ بار
۱۱
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر زمان خشکشدن دانههای انار و ضرایب مدل شبیهسازی
1395/9/7
-
۳۹ بار
۱۲
تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنج
1395/9/7
-
۴۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه