فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1392، جلد ۱۰، شماره ۴۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ جداسازی و تعیین برخی ویژگی‌های شیمیایی و کاربردی بخش‌های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی) 1395/9/7 - Get XML Data ۵۰ بار
۲ اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۵ بار
۳ بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۴ تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۵ بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان‌های سنتی شهر زنجان 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۶ مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۷ بررسی پایداری ویژگی‌های شیمیایی و فیزیکی ماست قالبی بی‌چربی حاوی شیر بافت‌دار در دوره نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۸ بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای ۱۸ – درجه سلسیوس به مدت شش ماه 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۹ بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا 1395/9/7 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۰ جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویه 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۱ بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۲ بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره ی سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۳ بررسی ویژگیهای رئولوژیکی شیره انگور 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه