صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 1 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1392، جلد ۱۰، شماره ۴۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
جداسازی و تعیین برخی ویژگیهای شیمیایی و کاربردی بخشهای محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)
1395/9/7
-
۵۰ بار
۲
اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)
1395/9/7
-
۴۵ بار
۳
بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین
1395/9/7
-
۳۹ بار
۴
تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک
1395/9/7
-
۴۴ بار
۵
بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نانهای سنتی شهر زنجان
1395/9/7
-
۴۲ بار
۶
مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگیهای کمی و کیفی نان بربری
1395/9/7
-
۴۳ بار
۷
بررسی پایداری ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی ماست قالبی بیچربی حاوی شیر بافتدار در دوره نگهداری
1395/9/7
-
۳۵ بار
۸
بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای ۱۸ – درجه سلسیوس به مدت شش ماه
1395/9/7
-
۳۹ بار
۹
بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا
1395/9/7
-
۴۸ بار
۱۰
جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویه
1395/9/7
-
۴۳ بار
۱۱
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۴۵ بار
۱۲
بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره ی سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن
1395/9/7
-
۳۹ بار
۱۳
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی شیره انگور
1395/9/7
-
۴۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه