فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1392، جلد ۱۰، شماره ۴۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال‌سازی و انرژی مصرفی خشک‌کردن برش‌های نازک قارچ در خشک‌کن مایکروویو – خلا سعید مینایی۱، علی متولی۲، رسول همتیان۳، سلیمان عباسی۴،عبدالرحمن قادری۵، غلام‌حسن نجفی۶ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۲ بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش‌های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو – خلا سعید مینایی۱، علی متولی۲، رسول همتیان۳، سلیمان عباسی۴،عبدالرحمن قادری۵، غلام حسن نجفی۶ 1397/2/18 - Get XML Data ۲۶ بار
۳ بررسی اثر ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر سه میکروارگانیسم بیماریزای غذائی عاطفه برومند۱، منوچهر حامدی۲ ، زهرا امام جمعه۲ *، سید هادی رضوی۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۴ تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری۱، مهسا مجذوبی۲ ، عسگر فرحناکی۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۵ تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری۱، مهسا مجذوبی۲ ، عسگر فرحناکی۲ 1397/2/18 - Get XML Data ۲۶ بار
۶ مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN) علی فضل‌ آرا ۱، مهدی پورمهدی بروجنی۲، فروغ جافری۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۷ مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN) علی فضل آرا ۱، مهدی پورمهدی بروجنی۲، فروغ جافری۳ 1397/2/18 - Get XML Data ۲۸ بار
۸ آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت رزیتا سالاری۱ ، محمد باقر حبیبی نجفی۲، محمد طاهر بروشکی۳، سید علی مرتضوی۲، محسن فتحی نجفی۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۴ بار
۹ تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مؤلفه های رنگی در آن ها محسن آزادیان ۱ و مرضیه موسوی نسب۲* 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۰ تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مؤلفه های رنگی در آن ها محسن آزادیان ۱ و مرضیه موسوی نسب۲* 1397/2/18 - Get XML Data ۲۴ بار
۱۱ تعیین منحنی هم دمای جذب و انرژی پیوندی پودر دانه های خشک شده انار و برازش مدل های مختلف کبری رضایی۱، مهرداد نیاکوثری ۲، داریوش زارع 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۱۲ بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده ‌مانی پروبیوتیک‌ ها در ماست منجمد راحیل رضایی۱، مرتضی خمیری۲ ، مهران اعلمی۲، مهدی کاشانی نژاد۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۱۳ بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد راحیل رضایی۱، مرتضی خمیری۲ ، مهران اعلمی۲، مهدی کاشانی نژاد۲ 1397/2/18 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۴ اثر حرارت دهی با مایکروویو بر عضله راسته شتر یک کوهانه (Camelus dromedaries) پرنگ نیک مرام۱، محمد سعید یارمند۲ ، زهرا امام جمعه۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۲ بار
۱۵ مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده معصومه فکری۱، هدایت حسینی۲ ، سهیل اسکندری۳ ،غلامرضا جاهد۴، مسعود ادیب مرادی۵ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۵۶ بار
۱۶ امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو آیلا علمی۱*، محسن اسمعیلی۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۷ بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‏های گوار و گزانتان فریبا نقی‏پور۱، مهدی کریمی۲، محمد باقر حبیبی نجفی۳، محمد حسین حداد خداپرست ۳، زهرا شیخ الاسلامی ۲، مهدی قیافه داودی۲، بهاره صحرائیان۱ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۸ بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‌های گوار و گزانتان فریبا نقی‌پور۱، مهدی کریمی۲، محمد باقر حبیبی نجفی۳، محمد حسین حداد خداپرست ۳، زهرا شیخ الاسلامی ۲، مهدی قیافه داودی۲، بهاره صحرائیان۱ 1397/2/18 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۹ تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ فاطمه فروزنده ۱، ندا مفتون آزاد ۲، عسکر فرحناکی ۳، سید ابراهیم حسینی۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۲۰ بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) سید علی جعفرپور۱، عاطفه علی نژاد۲، سکینه یگانه ۱، رضا صفری ۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۱ بررسی توانایی سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی در حذف آفلاتوکسین B۱ مریم تاج آبادی ابراهیمی۱ ، هدی بهرامی۲ ، مریم هاشمی۳، منصوره مظاهری۴، پروانه جعفری۵ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۲۲ بررسی توانایی سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی در حذف آفلاتوکسین B۱ مریم تاج آبادی ابراهیمی۱ ، هدی بهرامی۲ ، مریم هاشمی۳، منصوره مظاهری۴، پروانه جعفری۵ 1397/2/18 - Get XML Data ۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه