صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1392، جلد ۱۰، شماره ۴۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعالسازی و انرژی مصرفی خشککردن برشهای نازک قارچ در خشککن مایکروویو – خلا سعید مینایی۱، علی متولی۲، رسول همتیان۳، سلیمان عباسی۴،عبدالرحمن قادری۵، غلامحسن نجفی۶
1395/9/7
-
۴۳ بار
۲
بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برشهای نازک قارچ در خشک کن مایکروویو – خلا سعید مینایی۱، علی متولی۲، رسول همتیان۳، سلیمان عباسی۴،عبدالرحمن قادری۵، غلام حسن نجفی۶
1397/2/18
-
۲۶ بار
۳
بررسی اثر ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر سه میکروارگانیسم بیماریزای غذائی عاطفه برومند۱، منوچهر حامدی۲ ، زهرا امام جمعه۲ *، سید هادی رضوی۳
1395/9/7
-
۸۳ بار
۴
تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری۱، مهسا مجذوبی۲ ، عسگر فرحناکی۲
1395/9/7
-
۷۸ بار
۵
تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری۱، مهسا مجذوبی۲ ، عسگر فرحناکی۲
1397/2/18
-
۲۶ بار
۶
مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN) علی فضل آرا ۱، مهدی پورمهدی بروجنی۲، فروغ جافری۳
1395/9/7
-
۴۱ بار
۷
مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN) علی فضل آرا ۱، مهدی پورمهدی بروجنی۲، فروغ جافری۳
1397/2/18
-
۲۸ بار
۸
آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت رزیتا سالاری۱ ، محمد باقر حبیبی نجفی۲، محمد طاهر بروشکی۳، سید علی مرتضوی۲، محسن فتحی نجفی۴
1395/9/7
-
۳۴ بار
۹
تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مؤلفه های رنگی در آن ها محسن آزادیان ۱ و مرضیه موسوی نسب۲*
1395/9/7
-
۴۴ بار
۱۰
تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مؤلفه های رنگی در آن ها محسن آزادیان ۱ و مرضیه موسوی نسب۲*
1397/2/18
-
۲۴ بار
۱۱
تعیین منحنی هم دمای جذب و انرژی پیوندی پودر دانه های خشک شده انار و برازش مدل های مختلف کبری رضایی۱، مهرداد نیاکوثری ۲، داریوش زارع
1395/9/7
-
۸۶ بار
۱۲
بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد راحیل رضایی۱، مرتضی خمیری۲ ، مهران اعلمی۲، مهدی کاشانی نژاد۲
1395/9/7
-
۸۶ بار
۱۳
بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد راحیل رضایی۱، مرتضی خمیری۲ ، مهران اعلمی۲، مهدی کاشانی نژاد۲
1397/2/18
-
۲۶ بار
۱۴
اثر حرارت دهی با مایکروویو بر عضله راسته شتر یک کوهانه (Camelus dromedaries) پرنگ نیک مرام۱، محمد سعید یارمند۲ ، زهرا امام جمعه۲
1395/9/7
-
۸۲ بار
۱۵
مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده معصومه فکری۱، هدایت حسینی۲ ، سهیل اسکندری۳ ،غلامرضا جاهد۴، مسعود ادیب مرادی۵
1395/9/7
-
۱۵۶ بار
۱۶
امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو آیلا علمی۱*، محسن اسمعیلی۲
1395/9/7
-
۴۶ بار
۱۷
بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای گوار و گزانتان فریبا نقیپور۱، مهدی کریمی۲، محمد باقر حبیبی نجفی۳، محمد حسین حداد خداپرست ۳، زهرا شیخ الاسلامی ۲، مهدی قیافه داودی۲، بهاره صحرائیان۱
1395/9/7
-
۴۴ بار
۱۸
بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای گوار و گزانتان فریبا نقیپور۱، مهدی کریمی۲، محمد باقر حبیبی نجفی۳، محمد حسین حداد خداپرست ۳، زهرا شیخ الاسلامی ۲، مهدی قیافه داودی۲، بهاره صحرائیان۱
1397/2/18
-
۲۹ بار
۱۹
تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ فاطمه فروزنده ۱، ندا مفتون آزاد ۲، عسکر فرحناکی ۳، سید ابراهیم حسینی۴
1395/9/7
-
۳۹ بار
۲۰
بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) سید علی جعفرپور۱، عاطفه علی نژاد۲، سکینه یگانه ۱، رضا صفری ۳
1395/9/7
-
۳۸ بار
۲۱
بررسی توانایی سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآوردههای لبنی سنتی در حذف آفلاتوکسین B۱ مریم تاج آبادی ابراهیمی۱ ، هدی بهرامی۲ ، مریم هاشمی۳، منصوره مظاهری۴، پروانه جعفری۵
1395/9/7
-
۴۱ بار
۲۲
بررسی توانایی سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی در حذف آفلاتوکسین B۱ مریم تاج آبادی ابراهیمی۱ ، هدی بهرامی۲ ، مریم هاشمی۳، منصوره مظاهری۴، پروانه جعفری۵
1397/2/18
-
۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه