صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1393، جلد ۱۱، شماره ۴۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین خواص فیزیکی، مکانیکی و آیرودینامیکی چهار رقم زیتون تولید شده در ایران فاطمه زارع۱، غلامحسن نجفی۲ ، تیمور توکلی هشجین۳ ، علی ماشاء اله کرمانی۴
1395/9/7
-
۸۹ بار
۲
بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا ۱، کاظم ارزانی۲، محسن برزگر۳
1395/9/7
-
۳۹ بار
۳
بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا ۱، کاظم ارزانی۲، محسن برزگر۳
1397/2/18
-
۳۸ بار
۴
ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعالسازی ریز زندههای اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علیقورچی۱، محسن برزگر۲، محمدعلی سحری۳، سلیمان عباسی۲
1395/9/7
-
۴۱ بار
۵
ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعال سازی ریز زنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علیقورچی۱، محسن برزگر۲، محمدعلی سحری۳، سلیمان عباسی۲
1397/2/18
-
۲۵ بار
۶
برخی خواص مکانیکی لوبیا چشم بلبلی منصور راسخ
1395/9/7
-
۷۵ بار
۷
بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی۲
1395/9/7
-
۵۶ بار
۸
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تهران در سه سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ سیده بهناز حائری بهبهانی۱، الهه شاهبختی۲، وحیده مرادی۳، حمید حقانی حقیقی۴، سید سعید شریعت۵، جمشید سلامزاده۶
1395/9/7
-
۸۲ بار
۹
تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال مرجان زرگر۱، سکینه یگانه۲ ، سید هادی رضوی۳، سید مهدی اجاق۴
1395/9/7
-
۸۱ بار
۱۰
ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم–نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی بابک قنبرزاده۱ ، نوشین نوشیروانی۲
1395/9/7
-
۱۰۵ بار
۱۱
بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور مرضیه موسوی نسب۱،۲، محسن آزادیان۳، عسگر فرحناکی۲، الهه عابدی۳
1395/9/7
-
۸۷ بار
۱۲
بررسی فاکتور های زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک حسنا طالب پور۱، سید هادی رضوی۲، مهناز هاشمی روان۳، علی افسر۴
1395/9/7
-
۴۲ بار
۱۳
بررسی عوامل موثر بر انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی علی زنوزی۱، محمد امین حجازی۲، برات قبادیان۳
1395/9/7
-
۳۸ بار
۱۴
مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی آزاده شاهسون تبریزی ۱، زهرا شیخ الاسلامی ۲ ، اسماعیل عطای صالحی۳
1395/9/7
-
۳۹ بار
۱۵
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه سادات مصطفوی۱*، مصطفی مظاهری تهرانی۲، محبت محبی۳
1395/9/7
-
۴۷ بار
۱۶
بهینهسازی تولید فیتاز در تخمیر غوطهوری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی۱، زهره حمیدی اصفهانی۲، سلیمان عباسی۳
1395/9/7
-
۷۶ بار
۱۷
بهینه سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی۱، زهره حمیدی اصفهانی۲، سلیمان عباسی۳
1397/2/18
-
۲۰ بار
۱۸
خشک کردن ورقه سیب توسط خشککن هالوژن سمیرا کریمی۱، محمدهادی خوش تقاضا۲
1395/9/7
-
۷۷ بار
۱۹
خشک کردن ورقه سیب توسط خشک کن هالوژن سمیرا کریمی۱، محمدهادی خوش تقاضا۲
1397/2/18
-
۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه