فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1393، جلد ۱۱، شماره ۴۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین خواص فیزیکی، مکانیکی و آیرودینامیکی چهار رقم زیتون تولید شده در ایران فاطمه زارع۱، غلامحسن نجفی۲ ، تیمور توکلی هشجین۳ ، علی ماشاء اله کرمانی۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۹ بار
۲ بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا ۱، کاظم ارزانی۲، محسن برزگر۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۳ بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا ۱، کاظم ارزانی۲، محسن برزگر۳ 1397/2/18 - Get XML Data ۳۸ بار
۴ ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعال‌سازی ریز زنده‌های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علی‌قورچی۱، محسن برزگر۲، محمدعلی سحری۳، سلیمان عباسی۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۵ ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعال سازی ریز زنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علی‌قورچی۱، محسن برزگر۲، محمدعلی سحری۳، سلیمان عباسی۲ 1397/2/18 - Get XML Data ۲۵ بار
۶ برخی خواص مکانیکی لوبیا چشم بلبلی منصور راسخ  1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۷ بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۵۶ بار
۸ بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تهران در سه سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ سیده بهناز حائری بهبهانی۱، الهه شاه‌بختی۲، وحیده مرادی۳، حمید حقانی حقیقی۴، سید سعید شریعت۵، جمشید سلام‌زاده۶ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۲ بار
۹ تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال مرجان زرگر۱، سکینه یگانه۲ ، سید هادی رضوی۳، سید مهدی اجاق۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
۱۰ ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم–نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی بابک قنبرزاده۱ ، نوشین نوشیروانی۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۵ بار
۱۱ بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور مرضیه موسوی نسب۱،۲، محسن آزادیان۳، عسگر فرحناکی۲، الهه عابدی۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۷ بار
۱۲ بررسی فاکتور های زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک حسنا طالب پور۱، سید هادی رضوی۲، مهناز هاشمی روان۳، علی افسر۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۳ بررسی عوامل موثر بر انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی علی زنوزی۱، محمد امین حجازی۲، برات قبادیان۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۴ مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی آزاده شاهسون تبریزی ۱، زهرا شیخ الاسلامی ۲ ، اسماعیل عطای صالحی۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۵ بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه سادات مصطفوی۱*، مصطفی مظاهری تهرانی۲، محبت محبی۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۶ بهینه‌سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه‌وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی۱، زهره حمیدی اصفهانی۲، سلیمان عباسی۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۱۷ بهینه سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی۱، زهره حمیدی اصفهانی۲، سلیمان عباسی۳ 1397/2/18 - Get XML Data ۲۰ بار
۱۸ خشک کردن ورقه سیب توسط خشک‌کن هالوژن سمیرا کریمی۱، محمدهادی خوش‌ تقاضا۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
۱۹ خشک کردن ورقه سیب توسط خشک کن هالوژن سمیرا کریمی۱، محمدهادی خوش تقاضا۲ 1397/2/18 - Get XML Data ۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه