صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 29 فروردین 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Diversity of Lactic Acid Bacteria communities in “Ash kardeh" with using 16s rRNA gene sequence analysis and antimicrobial activity evaluation of like-bacteriocin compounds
1395/9/7
-
۳۹۸ بار
۲
بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن S rRNA ۱۶ و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی
1396/1/22
-
۸۴ بار
۳
استفاده از آرد دانهی خربزه بهعنوان مقلد چربی در تولید کیک کمچرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی
1395/9/7
-
۴۵ بار
۴
بررسی غلظت جیوه درخاک و برنجهای پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر
1395/9/7
-
۵۹ بار
۵
استفاده از شبکه عصبی-ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی ۲۹۹۹۸ ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات
1395/9/7
-
۴۴ بار
۶
بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر
1395/9/7
-
۴۸ بار
۷
بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه
1395/9/7
-
۷۶ بار
۸
بررسی تأثیر پلیالها (گلیسیرین، پروپیلنگلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجممخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی
1395/9/7
-
۱۲۴ بار
۹
بهینه سازی پوششهای خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال
1395/9/7
-
۸۹ بار
۱۰
بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد
1395/9/7
-
۵۵ بار
۱۱
به کار گیری روشهای پیشپردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش
1395/9/7
-
۶۵ بار
۱۲
بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
1395/9/7
-
۹۰ بار
۱۳
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت
1395/9/7
-
۸۱ بار
۱۴
تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی
1395/9/7
-
۸۴ بار
۱۵
اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)
1395/9/7
-
۴۳ بار
۱۶
مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز
1395/9/7
-
۴۸ بار
۱۷
تحلیل مؤلفههای رفتار مصرفکنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران
1395/9/7
-
۴۳ بار
۱۸
ارزیابی ، طبقه بندی و تعیین ضرایب همبستگی بین ویژگیهای گندم های ایرانی
1396/1/22
-
۴۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه