این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Diversity of Lactic Acid Bacteria communities in “Ash kardeh" with using 16s rRNA gene sequence analysis and antimicrobial activity evaluation of like-bacteriocin compounds 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲۲ بار
۲ بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن S rRNA ۱۶ و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۹ بار
۳ استفاده از آرد دانه‏ی خربزه به‏عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم‏چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۴ بررسی غلظت جیوه درخاک و برنج‌های پرکشت استان مازندران و برنج ‌های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر 1395/9/7 - Get XML Data ۷۹ بار
۵ استفاده از شبکه عصبی-ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی ۲۹۹۹۸ ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات 1395/9/7 - Get XML Data ۷۹ بار
۶ بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۷ بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۸ بررسی تأثیر پلی‌ال‌ها (گلیسیرین، پروپیلن‌گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم‌مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۷۰ بار
۹ بهینه سازی پوشش‌های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۶ بار
۱۰ بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۱۱ به کار گیری روشهای پیش‌پردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش 1395/9/7 - Get XML Data ۹۳ بار
۱۲ بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۹ بار
۱۳ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۹ بار
۱۴ تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۷ بار
۱۵ اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۱۶ مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
۱۷ تحلیل مؤلفه‌‌های رفتار مصرف‌کنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۸ ارزیابی ، طبقه بندی و تعیین ضرایب همبستگی بین ویژگیهای گندم های ایرانی 1396/1/22 - Get XML Data ۶۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه