این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۲ تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
۳ بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی دونات 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۴ جداسازی و شناسایی مخمر تریکوسپورون آساهی تولید کننده آنزیم لیپاز از کیمچی و بهینه سازی پارامترهای موثر بر تخمیر و تولید لیپاز 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
۵ تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۶ بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های ۳B ،۶B و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۷ بررسی مدل‌سازی ریاضی، سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن ژل آلوئه ورا در خشک کن هوای گرم با قابلیت بازگردش هوای خروجی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۳۵ بار
۸ بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشک‌کن بازگردشی جریان هوای گرم 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۴ بار
۹ بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۱۰ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتریهای آغازگر ماست و عصاره کمبوجا 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۱ بار
۱۱ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۲ بررسی سینتیک خشک شدن پسته رقم کله قوچی در خشک کن چرخشی هوشمند جدید تحت خلاء 1395/9/7 - Get XML Data ۷۹ بار
۱۳ بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۵ بار
۱۴ بررسی میزان تجمع فلزات سنگین کادمیوم ، سرب و روی در بافت خوراکی عضله ماهی کاراس(Carassiu sauratus) تالاب بین المللی بندرانزلی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۵ ارزیابی ویژگی‮های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها‬ ‬‬‬‬‬‬ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۵ بار
۱۶ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، لیپولیز، پروتئولیز و حسی ماست‌ تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه