این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روشهای بیوشیمیایی و مولکولی
1395/9/7
-
۷۴ بار
۲
تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما
1395/9/7
-
۷۷ بار
۳
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی دونات
1395/9/7
-
۷۶ بار
۴
جداسازی و شناسایی مخمر تریکوسپورون آساهی تولید کننده آنزیم لیپاز از کیمچی و بهینه سازی پارامترهای موثر بر تخمیر و تولید لیپاز
1395/9/7
-
۸۱ بار
۵
تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج
1395/9/7
-
۷۳ بار
۶
بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های ۳B ،۶B و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی
1395/9/7
-
۷۲ بار
۷
بررسی مدلسازی ریاضی، سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن ژل آلوئه ورا در خشک کن هوای گرم با قابلیت بازگردش هوای خروجی
1395/9/7
-
۱۳۵ بار
۸
بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشککن بازگردشی جریان هوای گرم
1395/9/7
-
۱۱۴ بار
۹
بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی
1395/9/7
-
۷۱ بار
۱۰
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتریهای آغازگر ماست و عصاره کمبوجا
1395/9/7
-
۱۲۱ بار
۱۱
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف
1395/9/7
-
۷۲ بار
۱۲
بررسی سینتیک خشک شدن پسته رقم کله قوچی در خشک کن چرخشی هوشمند جدید تحت خلاء
1395/9/7
-
۷۹ بار
۱۳
بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات
1395/9/7
-
۱۱۵ بار
۱۴
بررسی میزان تجمع فلزات سنگین کادمیوم ، سرب و روی در بافت خوراکی عضله ماهی کاراس(Carassiu sauratus) تالاب بین المللی بندرانزلی
1395/9/7
-
۷۲ بار
۱۵
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها
1395/9/7
-
۱۲۵ بار
۱۶
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، لیپولیز، پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری
1395/9/7
-
۱۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه