فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۲ بررسی اثرات درصد(۵/۰ یا ۱%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۹۱ بار
۳ اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۴ بار
۴ مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۵ کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۶ تعیین مختصات رنگ نمونه های شکرخام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۷ بررسی تقلب در روغن کنجد با روش آنالیز گرماسنجی افتراقی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۴ بار
۸ اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۹ بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۰ اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر 1395/9/7 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۱ تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
۱۲ تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۳ ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره‌های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز) 1395/9/7 - Get XML Data ۸۷ بار
۱۴ بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویههای مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۵ بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۶ تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۷ تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه