صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک
1395/9/7
-
۲۱۳ بار
۲
تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کمچرب
1395/9/7
-
۳۹ بار
۳
تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما
1395/9/7
-
۵۱ بار
۴
بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM۳۲۸۶ Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر
1395/9/7
-
۴۱ بار
۵
تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک
1395/9/7
-
۴۳ بار
۶
بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولید شده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC ۵۱۶۴ در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو
1395/9/7
-
۴۱ بار
۷
بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلمهای بر پایه پلیساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس
1395/9/7
-
۴۳ بار
۸
استفاده از پردازش تصویر جهت مطالعه فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی
1395/9/7
-
۳۶ بار
۹
بررسی تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر تولید اسیدهای چرب امگا۳ در سویه جدید بومی شیزوکیتریوم DR۳۱
1395/9/7
-
۴۰ بار
۱۰
مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانههای انار در خشککن فروسرخ
1395/9/7
-
۴۲ بار
۱۱
جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلهای شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها
1395/9/7
-
۴۷ بار
۱۲
بررسی سینتیک خشک شدن و ضریب انتشار رطوبت مؤثر خرما رقم مضافتی در خشککن خورشیدی کابینتی
1395/9/7
-
۳۶ بار
۱۳
تشخیص ترک در پوسته تخممرغ با استفاده از PCA و SVM
1395/9/7
-
۴۲ بار
۱۴
اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC ۱۳۳۶ (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش
1395/9/7
-
۴۲ بار
۱۵
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفند به روش Nested-PCR در شهرستان خرم آباد، ایران
1395/9/7
-
۳۹ بار
۱۶
بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز طی ۶ ماه نگهداری در دو دمای ˚C ۴ و˚ C۲۵
1395/9/7
-
۴۳ بار
۱۷
اثر روشهای تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگیهای آنتیاکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز
1395/9/7
-
۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه