فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۲۱۳ بار
۲ تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کم‌چرب 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۳ تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما 1395/9/7 - Get XML Data ۵۱ بار
۴ بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM۳۲۸۶ Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۵ تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۶ بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولید شده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC ۵۱۶۴ در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۷ بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلم‌های بر پایه پلی‌ساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۸ استفاده از پردازش تصویر جهت مطالعه فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۹ بررسی تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر تولید اسیدهای چرب امگا۳ در سویه جدید بومی شیزوکیتریوم DR۳۱ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۰ مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانه‌های انار در خشک‌کن فروسرخ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۱ جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل‌های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن‌ها 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۲ بررسی سینتیک خشک شدن و ضریب انتشار رطوبت مؤثر خرما رقم مضافتی در خشک‌کن خورشیدی کابینتی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۳ تشخیص ترک در پوسته تخم‌مرغ با استفاده از PCA و SVM 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۴ اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC ۱۳۳۶ (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۵ جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفند به روش Nested-PCR در شهرستان خرم آباد، ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۶ بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی‌دکستروز طی ۶ ماه نگهداری در دو دمای ˚C ۴ و˚ C۲۵ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۷ اثر روش‌های تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی‏های آنتی‏اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه