این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تشکیل کمپلکس محلول پروتئین‌های شیر–بخش محلول صمغ‌های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه‌ها 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۲ بار
۲ بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلی‌ساکارید توسط آغازگر‌های بومی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست‌های تولیدی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۳ تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان) 1395/9/7 - Get XML Data ۸۴ بار
۴ تأثیر غلظت‌های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۹۶ بار
۵ تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت 1395/9/7 - Get XML Data ۱۴۳ بار
۶ بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۹۳ بار
۷ مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژن‌های غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۸ تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis) 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۹ مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلأ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۴ بار
۱۰ اثر صمغ‌های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۹ بار
۱۱ ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات 1395/9/7 - Get XML Data ۹۵ بار
۱۲ برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۴ بار
۱۳ اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب 1395/9/7 - Get XML Data ۸۷ بار
۱۴ شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی 1395/9/7 - Get XML Data ۹۸ بار
۱۵ تأثیر جایگزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کم‌کالری 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۰ بار
۱۶ بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده 1395/9/7 - Get XML Data ۹۴ بار
۱۷ بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta ) 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه