فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل -لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد 1395/9/7 - Get XML Data ۴۹ بار
۲ بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل -لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت خمیر و ساختار خمیر منجمد 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۳ بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن ۱۶S rRNA 1395/9/7 - Get XML Data ۲۰۱ بار
۴ بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۵ خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۱ بار
۶ تولید روغن غنی از اسیدهای چرب سری امگا توسط مخمرهای مولد چربی و میزان تاثیر پارامترهای مختلف بر فرایند تولید 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
۷ Investigation on Synergist Effects of Humectants with Emulsifiers on Technological, Image Processing and sensory Properties of Semi Bulk Bread 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۸ بررسی اثر هم‏افزایی هموکتانت‏ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه‏ حجیم 1396/1/22 - Get XML Data ۵۰ بار
۹ بررسی اثر هم‌افزایی هموکتانت‌ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه‌ حجیم 1397/2/18 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۰ تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیب‌زمینی پرتودیده با اشعه گاما 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۱ کلید واژگان: رفتار وابسته به زمان، سس مایونز، صمغ قدومه شهری Time-dependent behavior of low fat mayonnaise prepared with Lepidium perfoliatum seed gum and whey protein concentrate 1395/9/7 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۲ بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر 1396/1/22 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۳ تأثیر ابعاد بسته بندی بر رضایت و درگیری ذهنی خرید مشتریان با تأکید بر نقش میانجی نگرش آنان نسبت به بسته بندی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۰۵ بار
۱۴ اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۱۵ بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت 1395/9/7 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۶ کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۱۷ خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۸ بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۹۹ بار
۱۹ بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۲۰ بهینه‌سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه