این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 3 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل -لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد
1395/9/7
-
۷۶ بار
۲
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل -لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت خمیر و ساختار خمیر منجمد
1395/9/7
-
۹۹ بار
۳
بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن ۱۶S rRNA
1395/9/7
-
۲۳۴ بار
۴
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری
1395/9/7
-
۱۱۰ بار
۵
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی
1395/9/7
-
۷۷ بار
۶
تولید روغن غنی از اسیدهای چرب سری امگا توسط مخمرهای مولد چربی و میزان تاثیر پارامترهای مختلف بر فرایند تولید
1395/9/7
-
۷۳ بار
۷
Investigation on Synergist Effects of Humectants with Emulsifiers on Technological, Image Processing and sensory Properties of Semi Bulk Bread
1395/9/7
-
۹۸ بار
۸
بررسی اثر همافزایی هموکتانتها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم
1396/1/22
-
۷۵ بار
۹
بررسی اثر همافزایی هموکتانتها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم
1397/2/18
-
۵۱ بار
۱۰
تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیبزمینی پرتودیده با اشعه گاما
1395/9/7
-
۷۰ بار
۱۱
کلید واژگان: رفتار وابسته به زمان، سس مایونز، صمغ قدومه شهری Time-dependent behavior of low fat mayonnaise prepared with Lepidium perfoliatum seed gum and whey protein concentrate
1395/9/7
-
۸۷ بار
۱۲
بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
1396/1/22
-
۷۸ بار
۱۳
تأثیر ابعاد بسته بندی بر رضایت و درگیری ذهنی خرید مشتریان با تأکید بر نقش میانجی نگرش آنان نسبت به بسته بندی
1395/9/7
-
۲۳۱ بار
۱۴
اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن
1395/9/7
-
۱۰۱ بار
۱۵
بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت
1395/9/7
-
۷۸ بار
۱۶
کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری
1395/9/7
-
۱۲۸ بار
۱۷
خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۸
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی
1395/9/7
-
۲۲۲ بار
۱۹
بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل
1395/9/7
-
۹۳ بار
۲۰
بهینهسازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ
1395/9/7
-
۹۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه