فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۳، شماره ۶۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۱ بار
۲ تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال 1395/9/7 - Get XML Data ۶۱ بار
۳ اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ 1396/1/22 - Get XML Data ۶۵ بار
۴ بررسی ویژگی‌های نفوذ‌پذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز‌ساختار فیلم‌های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر‌گنده 1396/1/22 - Get XML Data ۶۲ بار
۵ بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی 1396/1/22 - Get XML Data ۸۰ بار
۶ بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک‌های اسفنجی 1396/1/22 - Get XML Data ۵۲ بار
۷ بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشک‌کن بستر سیال 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۸ بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب 1396/1/22 - Get XML Data ۴۲ بار
۹ تأثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین 1396/1/22 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۰ ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع 1396/1/22 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۱ افزایش تولید روغن غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری در مخمر مولد چربی یارویا لیپولیتیکا با موتاسیون و روش غربالگری سرولنین 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۱۲ مدلسازی و تعیین پارامتهای سینتیکی تولید بتاگالاکتوزیداز توسط Bacillus licheniformis در تخمیر ناپیوسته 1396/1/22 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۳ بررسی تأثیر فرایند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت دو رقم جو استان گلستان 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۱۴ بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری 1396/1/22 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۵ بررسی تاثیر صمغ‌های زانتان و گوار بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر 1396/1/22 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۶ تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی ویژگیهای مکانیکی و خواص انتقالی بسته بندیهای پلی اتیلن ترفتالات (PET) 1396/1/22 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۷ بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه