صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 7 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۳، شماره ۶۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی
1395/9/7
-
۳۱ بار
۲
تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال
1395/9/7
-
۶۱ بار
۳
اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیبزمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ
1396/1/22
-
۶۵ بار
۴
بررسی ویژگیهای نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریزساختار فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سرگنده
1396/1/22
-
۶۲ بار
۵
بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
1396/1/22
-
۸۰ بار
۶
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیکهای اسفنجی
1396/1/22
-
۵۲ بار
۷
بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشککن بستر سیال
1395/9/7
-
۶۶ بار
۸
بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب
1396/1/22
-
۴۲ بار
۹
تأثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین
1396/1/22
-
۴۲ بار
۱۰
ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع
1396/1/22
-
۳۷ بار
۱۱
افزایش تولید روغن غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری در مخمر مولد چربی یارویا لیپولیتیکا با موتاسیون و روش غربالگری سرولنین
1395/9/7
-
۷۱ بار
۱۲
مدلسازی و تعیین پارامتهای سینتیکی تولید بتاگالاکتوزیداز توسط Bacillus licheniformis در تخمیر ناپیوسته
1396/1/22
-
۳۹ بار
۱۳
بررسی تأثیر فرایند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت دو رقم جو استان گلستان
1395/9/7
-
۶۷ بار
۱۴
بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری
1396/1/22
-
۵۶ بار
۱۵
بررسی تاثیر صمغهای زانتان و گوار بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
1396/1/22
-
۳۹ بار
۱۶
تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی ویژگیهای مکانیکی و خواص انتقالی بسته بندیهای پلی اتیلن ترفتالات (PET)
1396/1/22
-
۸۰ بار
۱۷
بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی
1396/1/22
-
۷۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه