این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۳، شماره ۶۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره‌موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین ۸۸ “ در طی نگهداری 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۹ بار
۲ بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۵ بار
۳ تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۶ بار
۴ بررسی عملکرد نوع آرایش شبکۀ عصبی پرسپترون در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم آبگیری اولتراسوند-اسمز تُرُب 1396/1/22 - Get XML Data ۸۲ بار
۵ تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides 1396/1/22 - Get XML Data ۷۰ بار
۶ ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونه‌های غذایی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۷ بار
۷ بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۷ بار
۸ بررسی اثر پودر شیر سویا به‌عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم 1397/2/18 - Get XML Data ۵۶ بار
۹ مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ 1396/1/22 - Get XML Data ۱۲۲ بار
۱۰ بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو 1396/1/22 - Get XML Data ۶۷ بار
۱۱ بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۴ بار
۱۲ تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین 1396/1/22 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۳ ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک Ricinus communis L.)) در ارقام وحشی ومقایسه آن‌ها با رقم زراعی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۴ بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۶ بار
۱۵ ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب 1396/1/22 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۶ ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‌عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‌ چرب 1397/2/18 - Get XML Data ۵۲ بار
۱۷ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کم‏چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه 1396/1/22 - Get XML Data ۹۷ بار
۱۸ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کم‌چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه 1397/2/18 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۹ تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده 1396/1/22 - Get XML Data ۶۹ بار
۲۰ استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر 1396/1/22 - Get XML Data ۸۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه