این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 3 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۳، شماره ۶۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر بستهبندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و برهموم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین ۸۸ “ در طی نگهداری
1396/1/22
-
۱۱۹ بار
۲
بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی
1396/1/22
-
۱۱۵ بار
۳
تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل
1396/1/22
-
۱۰۶ بار
۴
بررسی عملکرد نوع آرایش شبکۀ عصبی پرسپترون در پیشبینی سینتیک انتقال جرم آبگیری اولتراسوند-اسمز تُرُب
1396/1/22
-
۸۲ بار
۵
تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides
1396/1/22
-
۷۰ بار
۶
ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونههای غذایی
1396/1/22
-
۷۷ بار
۷
بررسی اثر پودر شیر سویا بهعنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم
1396/1/22
-
۱۱۷ بار
۸
بررسی اثر پودر شیر سویا بهعنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم
1397/2/18
-
۵۶ بار
۹
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ
1396/1/22
-
۱۲۲ بار
۱۰
بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو
1396/1/22
-
۶۷ بار
۱۱
بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون
1396/1/22
-
۱۰۴ بار
۱۲
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین
1396/1/22
-
۷۰ بار
۱۳
ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک Ricinus communis L.)) در ارقام وحشی ومقایسه آنها با رقم زراعی
1396/1/22
-
۷۲ بار
۱۴
بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی
1396/1/22
-
۷۶ بار
۱۵
ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم بهعنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب
1396/1/22
-
۶۳ بار
۱۶
ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم بهعنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب
1397/2/18
-
۵۲ بار
۱۷
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کمچرب حاوی آرد کامل دانه خربزه
1396/1/22
-
۹۷ بار
۱۸
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کمچرب حاوی آرد کامل دانه خربزه
1397/2/18
-
۴۸ بار
۱۹
تأثیر پوششهای هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخشده
1396/1/22
-
۶۹ بار
۲۰
استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر
1396/1/22
-
۸۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه