صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی
1395/9/7
-
۵۷ بار
۲
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استر حاوی نانو ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی
1395/9/7
-
۵۰ بار
۳
بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
1395/9/7
-
۹۳ بار
۴
تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی
1395/9/7
-
۴۶ بار
۵
ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمهای
1395/9/7
-
۴۸ بار
۶
تعیین درجه توسعهیافتگی صنایع لبنی استانهای ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی
1395/9/7
-
۸۲ بار
۷
بررسی سینتیک خشک شدن برگهی سیب پرتودیده با تابش گاما
1395/9/7
-
۸۱ بار
۸
بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری
1395/9/7
-
۸۹ بار
۹
بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
1395/9/7
-
۴۲ بار
۱۰
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای طی نگهداری در یخچال
1395/9/7
-
۶۰ بار
۱۱
تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
1395/9/7
-
۵۵ بار
۱۲
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا
1395/9/7
-
۵۵ بار
۱۳
تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده
1395/9/7
-
۵۰ بار
۱۴
مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب
1395/9/7
-
۴۹ بار
۱۵
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی و حسی کوشاب
1395/9/7
-
۹۲ بار
۱۶
بهینهسازی خشککردن مغز فندق در خشککن مادون قرمز با پیشتیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۴۴ بار
۱۷
مقایسه میزان اسید فیتیک نان لواش سنتی تهیه شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن
1396/1/22
-
۴۹ بار
۱۸
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
1396/1/22
-
۸۶ بار
۱۹
تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
1396/1/22
-
۳۸ بار
۲۰
تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج
1396/1/22
-
۴۶ بار
۲۱
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند
1396/1/22
-
۴۵ بار
۲۲
ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)
1396/1/22
-
۶۱ بار
۲۳
تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانسگلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینهکردن روغن بزرک به روش تودهای شدن مرکب
1396/1/22
-
۵۵ بار
۲۴
بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقههای انبه و بهینهسازی با روش سطح پاسخ
1396/1/22
-
۴۰ بار
۲۵
شبیهسازی و مدلسازی دو بعدی فرآیند حرارتدهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی
1396/1/22
-
۶۸ بار
۲۶
بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردی ایزوله پروتئینی کلزا
1396/1/22
-
۶۶ بار
۲۷
تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA)
1396/1/22
-
۴۲ بار
۲۸
بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی
1396/1/22
-
۳۹ بار
۲۹
بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوششهای خوراکی (ژل آلوئهورا و پکتین) در انبار سرد
1396/1/22
-
۴۶ بار
۳۰
(یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا
1396/1/22
-
۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه