فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۷ بار
۲ بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استر حاوی نانو ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۰ بار
۳ بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر 1395/9/7 - Get XML Data ۹۳ بار
۴ تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۵ ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمه‌ای 1395/9/7 - Get XML Data ۴۸ بار
۶ تعیین درجه توسعه‌یافتگی صنایع‌ لبنی استان‌های ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۲ بار
۷ بررسی سینتیک خشک شدن برگه‌ی سیب پرتودیده با تابش گاما 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
۸ بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۸۹ بار
۹ بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۰ تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره‌ای طی نگهداری در یخچال 1395/9/7 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۱ تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب 1395/9/7 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۲ بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا 1395/9/7 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۳ تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده 1395/9/7 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۴ مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب 1395/9/7 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۵ بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی کوشاب 1395/9/7 - Get XML Data ۹۲ بار
۱۶ بهینه‌سازی خشک‌کردن مغز فندق در خشک‌کن مادون قرمز با پیش‌تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۷ مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن 1396/1/22 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۸ اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال 1396/1/22 - Get XML Data ۸۶ بار
۱۹ تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 1396/1/22 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۰ تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج 1396/1/22 - Get XML Data ۴۶ بار
۲۱ تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند 1396/1/22 - Get XML Data ۴۵ بار
۲۲ ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC) 1396/1/22 - Get XML Data ۶۱ بار
۲۳ تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینه‌کردن روغن بزرک به روش توده‌ای شدن مرکب 1396/1/22 - Get XML Data ۵۵ بار
۲۴ بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقه‌های انبه و بهینه‌سازی با روش سطح پاسخ 1396/1/22 - Get XML Data ۴۰ بار
۲۵ شبیه‌سازی و مدل‌سازی دو بعدی فرآیند حرارت‌دهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی 1396/1/22 - Get XML Data ۶۸ بار
۲۶ بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردی ایزوله پروتئینی کلزا 1396/1/22 - Get XML Data ۶۶ بار
۲۷ تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA) 1396/1/22 - Get XML Data ۴۲ بار
۲۸ بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی 1396/1/22 - Get XML Data ۳۹ بار
۲۹ بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوشش‌های خوراکی (ژل آلوئه‌ورا و پکتین) در انبار سرد 1396/1/22 - Get XML Data ۴۶ بار
۳۰ (یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا 1396/1/22 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه