این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 16 آبان 1404
فهرست مقالات
علمی شیلات ایران
، 1389، جلد ۱۹، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی ذخایر تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در حوضه جنوبی دریای خزر طی سال های ۸۸-۱۳۸۷
1395/9/6
-
۴۱ بار
۲
مطالعه بقایای آنتی بیوتیک ها در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بازاری در تبریز
1395/9/6
-
۵۳ بار
۳
پارامترهای رشد، مرگ و میر و مقدار صید در واحد تلاش (CPUE) سیاه ماهی (Capoeta capoeta) در دریاچه مخزنی حسنلو
1395/9/6
-
۵۶ بار
۴
درجه بندی کیفیت فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر اساس اندازه ماهی: با استفاده از معادلات ریاضی
1395/9/6
-
۵۰ بار
۵
اثر محرومیت غذایی و غذادهی مجدد بر هورمونهای تیروئیدی و عملکرد رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان
1395/9/6
-
۶۰ بار
۶
بررسی رفتار تغذیه ای لاروماهی شانک زردباله در تغذیه با غذای زنده و خوراک میکروکپسوله
1395/9/6
-
۵۲ بار
۷
بررسی تراکم خرچنگهای سواحل گلی ناحیه جزر و مدی شرق بندر عباس
1395/9/6
-
۵۴ بار
۸
توزیع فراوانی طولی، رابطه طول و وزن و وضعیت بلوغ جنسی ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) در آبهای ساحلی خوزستان و کشور کویت
1395/9/6
-
۳۹ بار
۹
تجمع زیستی جیوه در اردک ماهی (Esox lucius) تالاب انزلی، ایران
1395/9/6
-
۷۴ بار
۱۰
بررسی و مقایسه ویژگیهای مورفومتریک و مریستیک ماهی گورخری چشمه علی دامغان و رودخانه شور اشتهارد
1395/9/6
-
۴۹ بار
۱۱
شناسایی قسمتهای بدون استخوان در فیله ماهی کپور نقره ای
1395/9/6
-
۶۶ بار
۱۲
اثر ترکیب پراکسید هیدروژن و یون نقره بر چهار مرحله از رشد میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus)
1395/9/6
-
۴۳ بار
۱۳
بررسی کنترل کیفیت ماهی هامور معمولی نگهداری شده در یخ
1395/9/6
-
۵۵ بار
۱۴
مدیریت دوره صید میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus De Haan ۱۸۴۴) در آبهای استان بوشهر، خلیج فارس
1395/9/6
-
۹۸ بار
۱۵
تاثیر نگهداری در انجماد بر بافت و رنگ برگرهای ماهی تهیه شده از سوریمی سارم
1395/9/6
-
۵۰ بار
۱۶
کارآیی عصاره هیپوفیز ماهی کاراس در تکثیر القایی ماهی طلایی دم چادری و اثر آن بر کیفیت تخم های استحصالی
1395/9/6
-
۸۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه