این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 16 آبان 1404
فهرست مقالات
علمی شیلات ایران
، 1395، جلد ۲۵، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثرات عصاره آبی برگ مورد(Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)، شکم خالی، نگهداری شده در دمای ۴ درجه سلسیوس
1395/9/6
-
۶۲ بار
۲
مطالعه تنوع گونه ای و فراوانی ماهیان دریاچه شهدای خلیج فارس، چیتگر- تهران
1395/9/6
-
۷۰ بار
۳
بررسی ارتباط بین چندشکلی ژن میوستاتین و صفات کمی ماهی قزلآلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) با روش PCR-SSCP
1395/9/6
-
۷۸ بار
۴
مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی از عصارههای گیاهی بر باکتری یرسینیا راکری در شرایط آزمایشگاهی Yersinia ruckeri
1395/9/6
-
۸۴ بار
۵
تعیین پراکنش و برآورد زیتوده جلبکهای دریایی به ساحل آورده شده در آبهای ساحلی دریای عمان
1395/9/6
-
۵۱ بار
۶
مطالعه تأثیر انواع بستهبندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال°C ۴
1395/9/6
-
۶۶ بار
۷
تأثیر سولفات سدیم، هیدروکسیدآلومینیوم و استات آلومینیوم بر پوستهزدایی سیست آرتمیا (Artemia franciscana)
1395/9/6
-
۹۲ بار
۸
بررسی برخی خصوصیات زیستی ماهی مخرج لولهای Rhodeus amarus) ) در رودخانه های سفیدرود استان گیلان و سیاهرود استان مازندران
1395/9/6
-
۷۶ بار
۹
بررسی پراکنش، تراکم و زی توده بزرگ موجودات بنتیکی در محل استقرار پرورش ماهی در قفس در سواحل جنوبی دریای خزر (آبهای مازندران-کلارآباد)
1395/9/6
-
۶۸ بار
۱۰
بررسی الگو و سلایق خرید مصرفکنندگان ماهی در شهر ساری
1395/9/6
-
۸۵ بار
۱۱
بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدقارچی عصاره جلبک دریایی( Sargassum glaucescen)
1395/9/6
-
۶۸ بار
۱۲
بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال
1395/9/6
-
۵۴ بار
۱۳
بررسی موانع و راهکارهای توسعه صنعت ماهیان زینتی در ایران «مورد مطالعه: استان مرکزی»
1395/9/6
-
۷۲ بار
۱۴
ایجاد وارتقاء پایگاه اطلاعاتی داده های آزمایشگاههای موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران
1395/9/6
-
۷۴ بار
۱۵
اثر متقابل جایگزینی جلبک Dunaliella salina با فرآورده های فرعی کشاورزی و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر فعالیت آنزیم های گوارشی Artemia franciscana
1395/9/6
-
۶۳ بار
۱۶
اثر لاکتوباسیلوس های (Lactobacillus) جدا شده از روده ماهی شیربت (Barbus grypus) بر عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
1395/9/6
-
۷۳ بار
۱۷
تأثیر حفاظتی ویتامین C و کیتوزان بر فراسنجههای بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض پاراکوات
1395/9/6
-
۱۰۳ بار
۱۸
تاثیر مکمل معدنی نانوذره اکسید منگنز بر عملکرد رشد و یاختههای خونی بچه ماهی انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum ۱۷۹۲)
1395/9/6
-
۹۰ بار
۱۹
تاثیر استفاده از اسیدهای آمینه خالص در جیره ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسید آمینهی بدن
1395/9/6
-
۸۷ بار
۲۰
تاثیر جایگزینی غذای تجاری با کرم خاکی بر شاخصهای رشد، بقاء، تعداد لاروهای حاصل و مقاومت لاروها در برابر استرس شوری در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri)
1395/9/6
-
۶۷ بار
۲۱
یافته علمی: بررسی تولید اولیه با استفاده از روش سنجش از دور و میدانی در خوریات ماهشهر(خوزستان-خلیج فارس)
1396/1/18
-
۶۳ بار
۲۲
یافته علمی: مطالعه رابطه بین اندازه ماهی و شدت آلودگی به برخی تک یاختگان انگلی ماهیان مولی Poecilia latipinna) ) قنات جرقویه اصفهان
1396/1/18
-
۹۲ بار
۲۳
یافته علمی: بررسی برخی شاخص های زیستی سیاه ماهی Capoeta buhsei در حوضه رودخانه قره چای ساوه
1396/1/18
-
۱۲۵ بار
۲۴
یافته علمی:تاثیرنوسانات شوری بر میزان رشد، زیتوده و رنگدانه کلروفیل a و کارتنوئید ریزجلبک Nannochloropsis oculata
1396/1/18
-
۷۲ بار
۲۵
یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری
1396/1/18
-
۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه