این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 16 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۰، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی ارتباط ظرفیت تام آنتی اکسیدانی و شاخص التهابی رژیم غذایی و پارامترهای آنتروپومتریک، بالینی و بیوشیمیایی با میزان مرگ و میر در بیماران مبتلا به سیروز کبدی: یک مطالعه طولی
1404/7/23
-
۵ بار
۲
تأثیر تمرینات ثبات دهنده مرکزی همراه با مصرف ویتامین D بر سطوح فاکتور نکروز دهنده تومور آلفا و اینترلوکین ۱۰ در زنان مبتلا به کمردرد مزمن
1404/7/23
-
۶ بار
۳
بررسی اثر مکمل ژل رویال برمیزان بهبود گلوکز پروفایل، پروفایل لیپیدی، فاکتورهای کبدی، التهاب وشاخصهای آنتروپومتریک در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی در کلینیک تغذیه مراکز بیمارستانی دانشگاه آزاد اسلامی و علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۴۰۲، یک کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور
1404/7/23
-
۳ بار
۴
تحلیل ذی نقشان تدوین سبدهای غذایی مطلوب و مقرون به صرفه پایدار ایران-۱۴۰۲
1404/7/23
-
۴ بار
۵
بررسی عوامل مؤثر بر میزان ضایعات نان خانوارها در شهر سنندج
1404/7/23
-
۴ بار
۶
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زنیان و نایسین بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده بر پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) و تغییر پارامترهای شیمیایی و حسی آن
1404/7/23
-
۸ بار
۷
ارزیابی تأثیر کامپوزیت موسیلاژ دانه چیا و کربوکسی متیل سلولز حاوی اپسیلون پلی لیزین و اسانس آویشن دنایی کپسوله شده با بتا سیکلودکسترین بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیله مرغ در شرایط سرد
1404/7/23
-
۵ بار
۸
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ضدبیوفیلم پستبیوتیک SPS۱ Lactiplantibacillus plantarum بر Listeria monocytogenes ATCC ۱۹۱۱۵ و اثر آن بر سلولهای سرطانی HT-۲۹ و HeLa
1404/7/23
-
۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه