فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۲۹ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | شناسایی و بهینه سازی فیلم خوراکی بر پایه صمغ فارسی و ژلاتین | 1404/7/3 | - | ۷ بار | ||
| ۲ | بررسی ظرفیت گرمایشی واکنش زئولیت A۳ و آب در سیلندر خود گرم شونده جهت گرم کردن نوشیدنیها | 1404/7/3 | - | ۷ بار | ||
| ۳ | تولید شربت گلوکزی از طریق هیدرولیز آنزیمی مخلوط های آرد ذرت سخت و نرم و ارزیابی ویژگی های آن به عنوان شربت مقرون به صرفه اقتصادی | 1404/7/3 | - | ۷ بار | ||
| ۴ | بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی فرآیند خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه ای سفید(Agaricusbisporus) | 1404/7/3 | - | ۷ بار | ||
| ۵ | بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ | 1404/7/3 | - | ۷ بار | ||
| ۶ | خواص فیزیکی وغذایی خرمای دیری عراقی | 1404/7/3 | - | ۷ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||