این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۵۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Molecular Analysis of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pado Fish of Agam Regency, West Sumatra Indonesia as Probiotics 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲ توسعه محفظه شیشه ای شکل هلیکس برای کاربردهای تصفیه میدان های الکتریکی پالسی در صنعت آبمیوه سازی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳ اثر مکمل پودر چای سبز بر پتانسیل پروبیوتیکی، خواص آنتی اکسیدانی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پروبیوتیک 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۴ Bioaccumulation and human health risk assessment of heavy metals in fish cultured in metropolitan city lakes: A case study in Bengaluru, South India 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۵ بررسی اثر کورکومین بارگذاری شده در اگزوزوم بر تکثیر سلول های سرطانی تخمدان رده SKOV۳ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۶ Sustainability Performance Analysis for Food Supply Chain Processing Sector 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۷ Characteristics, Antioxidant and Antihypertensive Properties of Buffalo Milk Dangke with the Addition of Lactiplantibacillus plantarum subsp. plantarum IIA-۱A۵ as Probiotics during Cold Storage 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۸ Microbiological Status of Three Categories of Tiger Shrimp Quality after the Land Distribution Process (Case Study: Selili Fishing Port, Samarinda, Indonesia) 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۹ PHYSICO-CHEMICAL CHARACTERIZATION OF ALPHA AMYLASE FROM BACILLUS SUBTILIS IMD۳۴ USING FOOD WASTE AS SUBSTRATE 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۰ DETERMINATION OF TEXTURE PROFILE ANALYSIS AND MICROBIOLOGICAL EVALUATION OF YOGURT PRODUCED BY COMMERCIAL AND HEIRLOOM CULTURE 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۱ اثرات سلامتی بخش گیاه Pistacia Atlantica مورد استفاده در موادغذایی: مروری 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۲ استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۳ تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و صمغ فارسی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۴ اثرات سیتوتوکسیک انتروکوک های جدا شده از لبنیات سنتی ایران بر رده سلولی سرطان سینه SK-BR-۳ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۵ بررسی تأثیر توان مایکروویو بر نفوذ رطوبت و سینتیک خشک شدن باقلا: مطالعه آزمایشگاهی و مدل‌سازی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه