این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 19 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۵۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Molecular Analysis of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pado Fish of Agam Regency, West Sumatra Indonesia as Probiotics
1404/7/3
-
۶ بار
۲
توسعه محفظه شیشه ای شکل هلیکس برای کاربردهای تصفیه میدان های الکتریکی پالسی در صنعت آبمیوه سازی
1404/7/3
-
۵ بار
۳
اثر مکمل پودر چای سبز بر پتانسیل پروبیوتیکی، خواص آنتی اکسیدانی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پروبیوتیک
1404/7/3
-
۵ بار
۴
Bioaccumulation and human health risk assessment of heavy metals in fish cultured in metropolitan city lakes: A case study in Bengaluru, South India
1404/7/3
-
۵ بار
۵
بررسی اثر کورکومین بارگذاری شده در اگزوزوم بر تکثیر سلول های سرطانی تخمدان رده SKOV۳
1404/7/3
-
۵ بار
۶
Sustainability Performance Analysis for Food Supply Chain Processing Sector
1404/7/3
-
۵ بار
۷
Characteristics, Antioxidant and Antihypertensive Properties of Buffalo Milk Dangke with the Addition of Lactiplantibacillus plantarum subsp. plantarum IIA-۱A۵ as Probiotics during Cold Storage
1404/7/3
-
۵ بار
۸
Microbiological Status of Three Categories of Tiger Shrimp Quality after the Land Distribution Process (Case Study: Selili Fishing Port, Samarinda, Indonesia)
1404/7/3
-
۵ بار
۹
PHYSICO-CHEMICAL CHARACTERIZATION OF ALPHA AMYLASE FROM BACILLUS SUBTILIS IMD۳۴ USING FOOD WASTE AS SUBSTRATE
1404/7/3
-
۵ بار
۱۰
DETERMINATION OF TEXTURE PROFILE ANALYSIS AND MICROBIOLOGICAL EVALUATION OF YOGURT PRODUCED BY COMMERCIAL AND HEIRLOOM CULTURE
1404/7/3
-
۴ بار
۱۱
اثرات سلامتی بخش گیاه Pistacia Atlantica مورد استفاده در موادغذایی: مروری
1404/7/3
-
۴ بار
۱۲
استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند
1404/7/3
-
۵ بار
۱۳
تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز میکروبی و صمغ فارسی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رنگ ماست همزده کمچرب
1404/7/3
-
۵ بار
۱۴
اثرات سیتوتوکسیک انتروکوک های جدا شده از لبنیات سنتی ایران بر رده سلولی سرطان سینه SK-BR-۳
1404/7/3
-
۵ بار
۱۵
بررسی تأثیر توان مایکروویو بر نفوذ رطوبت و سینتیک خشک شدن باقلا: مطالعه آزمایشگاهی و مدلسازی
1404/7/3
-
۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه