این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۵۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهبود پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان با استفاده از روغن پوست بنه در مقادیر بسیار کم 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲ مروری بر کاربرد تکنولوژی‌های پیشرفته غیرحرارتی در صنایع غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳ بررسی ویژگی های شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس بابونه بهاری بر باکتری‌های سالمونلا تیفی‌موریوم، انتروباکتر ائروژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۴ بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۵ بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله به منظور استفاده در فرمولاسیون کنسروها 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۶ بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله توسط تری‌متافسفات سدیم (STMP) به منظور استفاده در فرمولاسیون انواع سس 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۷ تاثیر غنی سازی پودر شکلات داغ با میوه عناب بر ویژگیهای کیفی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۸ تاثیر استفاده از خمیرترش سنتی بر ویژگی‌های کیفی نان حجیم حاوی گندم جوانه‌زده و عصاره سیر 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۹ ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La۵ در بستر آلژینات سدیم و کازئینات سدیم و قابلیت زنده‌مانی آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۰ ارزیابی اثر حلال ها و روش های استخراج بر بازده ی استخراج، تعیین مقدار مواد معدنی و فعالیت آنتی باکتری عصاره ی گل گیاه اویار سلام(Cyperus Rotundus L.) 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۱ بررسی عملکرد فیلم حاوی نشانگر رنگی ساقه ریحان بر پایه فیبر سبوس برنج به منظور پایش فساد ماهی شیر (Siganus commersonnii) 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۲ سم زدایی فلزات سنگین توسط باکتری‌های پروبیوتیک: بررسی تاثیر دما، زمان و نوع باکتری بر میزان حذف فلزات سرب و کادمیوم با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۳ تحلیل رفتار خرید مصرف کنندگان میگو و بررسی ترجیحات آن ها در بازار بعثت تهران با استفاده از نرم افزار لیزرل 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۴ پردازش تصویر فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس دارچین 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۵ بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان-ژلاتین حاوی عصاره پوست پرتقال بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای کبکاب 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۶ بررسی ویژگی‌های پکتین استخراج شده از کنجاله کلزا در روش‌ هیدرولیز آنزیمی با استفاده از استخراج به کمک مایکروویو 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۷ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سین‌بیوتیک بر پایه کاراگینان 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۸ تاثیر فرآوری، زمان و منطقه برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات شیمیایی چای 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۹ امکان استفاده از داربست‌های هوشمند متشکل از موسیلاژ دانه به و کاپاکاراگینان به عنوان داربست سلولی در ‌شرایط نرمال فیزیولوژیکی و تغییر ‌pH‌ ‌ 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۰ بررسی اثر روش سرخ کردن و فرمولاسیون خمیرابه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه