این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثرات محلول‌پاشی نانو کلات آهن بر میزان متابولیت‌ها و ارزش غذایی گیاه کاهو (Lactuca sativa Linn.) 1404/4/26 - Get XML Data ۱۰ بار
۲ شبیه‌سازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان 1404/4/26 - Get XML Data ۷ بار
۳ خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی پلی ساکاریدهای صمغ-رزین مقل 1404/4/26 - Get XML Data ۱۱ بار
۴ مقایسه ترکیبات زیست فعال مستخرج از پوست کدو حلوایی با استفاده از روش های سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی 1404/4/26 - Get XML Data ۷ بار
۵ فرمولاسیون نوشیدنی ورزشی سین بیوتیک فراسودمند بر پایۀ پرمیت آب پنیر هیدرولیزشده 1404/4/26 - Get XML Data ۱۲ بار
۶ بررسی تاثیر مکمل فیبری بافت داده شده ( تفاله سیب - سبوس جو دوسر ) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی وکیفی کیک مافین 1404/4/26 - Get XML Data ۸ بار
۷ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش ژلاتین-کیتوزان حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس زیره سیاه بر روی گوشت گوساله 1404/4/26 - Get XML Data ۸ بار
۸ چالش‌های تولید، کیفیت تغذیه‌ای و چشم‌انداز بازار مصرف گوشت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (سبز) 1404/4/26 - Get XML Data ۱۱ بار
۹ اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی آلژینات- ژلاتین حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس شوید (Anethum graveolens) علیه لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت بوقلمون 1404/4/26 - Get XML Data ۱۰ بار
۱۰ بررسی اثر مهاری عصاره پولک (Stachys schtschegleevii) بر استرپتوکوکوس تولیدکننده بیوفیلم در شرایط آزمایشگاهی 1404/4/26 - Get XML Data ۱۰ بار
۱۱ بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی 1404/4/26 - Get XML Data ۸ بار
۱۲ ارزیابی اثر اسانس میخک هندی بر کاهش تعداد کلنی های تلقیح شده آسپرژیلوس نایجر بر روی میوه گواوا تو سرخ 1404/4/26 - Get XML Data ۹ بار
۱۳ تأثیر آب مغناطیسی شده بر رشد جودوسر و سینتیک خشک شدن جوانه‌های آن برای استفاده در فرمولاسیون محصولات فاقد گلوتن 1404/4/26 - Get XML Data ۹ بار
۱۴ اثر افزودن نمک های کلسیمی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری 1404/4/26 - Get XML Data ۱۳ بار
۱۵ بسته‌بندی پنیر فراپالایش با فیلم نانوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ دانه چیا حاوی عصاره زرشک و نانو ذرات اکسید قلع و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی 1404/4/26 - Get XML Data ۱۰ بار
۱۶ شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی شوید بر رده های سلولی HT۲۹ و HeLa 1404/4/26 - Get XML Data ۹ بار
۱۷ بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی 1404/4/26 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۸ اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری 1404/4/26 - Get XML Data ۹ بار
۱۹ بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری 1404/4/26 - Get XML Data ۲۴ بار
۲۰ بررسی تأثیر فرآیند پلاسمای سرد بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی شیر گوسفندی 1404/4/26 - Get XML Data ۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه