این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 3 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثرات محلولپاشی نانو کلات آهن بر میزان متابولیتها و ارزش غذایی گیاه کاهو (Lactuca sativa Linn.)
1404/4/26
-
۱۰ بار
۲
شبیهسازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان
1404/4/26
-
۷ بار
۳
خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی پلی ساکاریدهای صمغ-رزین مقل
1404/4/26
-
۱۱ بار
۴
مقایسه ترکیبات زیست فعال مستخرج از پوست کدو حلوایی با استفاده از روش های سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی
1404/4/26
-
۷ بار
۵
فرمولاسیون نوشیدنی ورزشی سین بیوتیک فراسودمند بر پایۀ پرمیت آب پنیر هیدرولیزشده
1404/4/26
-
۱۲ بار
۶
بررسی تاثیر مکمل فیبری بافت داده شده ( تفاله سیب - سبوس جو دوسر ) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی وکیفی کیک مافین
1404/4/26
-
۸ بار
۷
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش ژلاتین-کیتوزان حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس زیره سیاه بر روی گوشت گوساله
1404/4/26
-
۸ بار
۸
چالشهای تولید، کیفیت تغذیهای و چشمانداز بازار مصرف گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک (سبز)
1404/4/26
-
۱۱ بار
۹
اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی آلژینات- ژلاتین حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس شوید (Anethum graveolens) علیه لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت بوقلمون
1404/4/26
-
۱۰ بار
۱۰
بررسی اثر مهاری عصاره پولک (Stachys schtschegleevii) بر استرپتوکوکوس تولیدکننده بیوفیلم در شرایط آزمایشگاهی
1404/4/26
-
۱۰ بار
۱۱
بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی
1404/4/26
-
۸ بار
۱۲
ارزیابی اثر اسانس میخک هندی بر کاهش تعداد کلنی های تلقیح شده آسپرژیلوس نایجر بر روی میوه گواوا تو سرخ
1404/4/26
-
۹ بار
۱۳
تأثیر آب مغناطیسی شده بر رشد جودوسر و سینتیک خشک شدن جوانههای آن برای استفاده در فرمولاسیون محصولات فاقد گلوتن
1404/4/26
-
۹ بار
۱۴
اثر افزودن نمک های کلسیمی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری
1404/4/26
-
۱۳ بار
۱۵
بستهبندی پنیر فراپالایش با فیلم نانوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ دانه چیا حاوی عصاره زرشک و نانو ذرات اکسید قلع و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
1404/4/26
-
۱۰ بار
۱۶
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی شوید بر رده های سلولی HT۲۹ و HeLa
1404/4/26
-
۹ بار
۱۷
بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم های خوراکی سلولزی
1404/4/26
-
۱۱ بار
۱۸
اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری
1404/4/26
-
۹ بار
۱۹
بررسی تاثیر آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری
1404/4/26
-
۲۴ بار
۲۰
بررسی تأثیر فرآیند پلاسمای سرد بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی شیر گوسفندی
1404/4/26
-
۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه