|
مجله تغذیه و امنیت غذایی، جلد ۵، شماره ۲، صفحات ۹۳-۹۶
|
|
|
عنوان فارسی |
|
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Nutrition and Infection with COVID-19 |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
No abstract |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
COVID-19 |
|
نویسندگان مقاله |
| Sayyed Saeid Khayyatzadeh Nutrition and Food Security Research Center, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, Iran.
|
|
نشانی اینترنتی |
http://jnfs.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-49-3&slc_lang=en&sid=1 |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1986/article-1986-2415369.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
public specific |
نوع مقاله منتشر شده |
editorial article |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|