|
Journal of Food Quality and Hazards Control، جلد ۵، شماره ۳، صفحات ۸۳-۸۳
|
|
|
عنوان فارسی |
|
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Considering World Trade Organization Laws in Respects of National Standards for Improving the Food Safety in the Emerging Economies |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
DOI: 10.29252/jfqhc.5.3.83 |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
| G. Ellese Graduating in Jurisprudence, Department of Jurisprudence, Università degli Studi di Torino, Lungo Dora Siena 100/A, 10153, Turin, Italy
|
|
نشانی اینترنتی |
http://jfqhc.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-658-2&slc_lang=en&sid=1 |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/369/article-369-896157.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
تخصصی |
نوع مقاله منتشر شده |
Editorial |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|