Journal of Food Quality and Hazards Control، جلد ۵، شماره ۳، صفحات ۸۳-۸۳

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Considering World Trade Organization Laws in Respects of National Standards for Improving the Food Safety in the Emerging Economies
چکیده انگلیسی مقاله DOI: 10.29252/jfqhc.5.3.83  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | G. Ellese
Graduating in Jurisprudence, Department of Jurisprudence, Università degli Studi di Torino, Lungo Dora Siena 100/A, 10153, Turin, Italy



نشانی اینترنتی http://jfqhc.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-658-2&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/369/article-369-896157.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده Editorial
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات