|
Journal of Food Quality and Hazards Control، جلد ۵، شماره ۳، صفحات ۸۱-۸۲
|
|
|
عنوان فارسی |
|
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Food Safety Management: A Major Required Action for Tunisian Olive Oil Products |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
DOI: 10.29252/jfqhc.5.3.81 |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
| H. Hlali University of Sfax Quality Department ISGI, Sfax, Tunisia
|
|
نشانی اینترنتی |
http://jfqhc.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-653-1&slc_lang=en&sid=1 |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/369/article-369-896156.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
تخصصی |
نوع مقاله منتشر شده |
Editorial |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|