Journal of Food Quality and Hazards Control، جلد ۵، شماره ۳، صفحات ۸۱-۸۲

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Food Safety Management: A Major Required Action for Tunisian Olive Oil Products
چکیده انگلیسی مقاله DOI: 10.29252/jfqhc.5.3.81  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | H. Hlali
University of Sfax Quality Department ISGI, Sfax, Tunisia



نشانی اینترنتی http://jfqhc.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-653-1&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/369/article-369-896156.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده Editorial
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات