این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 20 مهر 1404
پژوهش در پزشکی
، جلد ۳۷، شماره ۴، صفحات ۲۰۰-۲۰۴
عنوان فارسی
بررسی اثر عصاره متانولی برگ، پوست، هسته و آب پنج رقم انگور کشت شده در ایران بر روی تکثیر لنفوسیت
چکیده فارسی مقاله
چکیده سابقه و هدف: انگور به دلیل داشتن انواع مختلفی از ترکیبات فنولی همچون فلاونوئیدها دارای خصوصیات آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی است. هدف این پژوهش، بررسی نقش عصاره متانولی بخش های مختلف پنج رقم انگور جمع آوری شده از استانهای قزوین و کاشان بر تکثیر لنفوسیت بود. روش بررسی: بررسی به روش تجربی بر روی پنج رقم انگور، شامل ارقام یاقوتی، حلوایی، بیدانه سفید، شاهرودی و قرمز یاقوتی درشت از استان های قزوین و کاشان انجام شد. عصاره متانولی برگ پیر، برگ جوان، پوست، هسته و آب هر کدام از ارقام تهیه گردید. اثر غلظتهای مختلف عصاره (10، 100، 1000،2000 و 3000 میکروگرم بر میلی لیتر) با دو بار تکرار بر روی سلول لنفوسیت به روش MTT مورد ارزیابی قرار گرفت. یافتهها: عصاره پوست، هسته و برگ انگور باعث تکثیر و رشد سلولهای لنفوسیت شد، اما آب انگور اثر معنیداری بر تکثیر سلول های لنفوسیت نداشت. نتیجهگیری: به نظر می رسد قسمتهای مختلف گیاه انگور (برگ، میوه) به دلیل دارا بودن خاصیت تحریک کنندگی سلولهای لنفوسیت میتوانند نقش قابل توجهی در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا نموده و به عنوان یک ماده غذایی موثر در رژیم درمانی برای درمان بیماری های نقص ایمنی گنجانده شود، از این رو بررسی تجربی آن را توصیه می نماییم. واژگان کلیدی: انگور، تکثیر لنفوسیت، عصاره متانولی، سنجشMTT.
کلیدواژههای فارسی مقاله
واژگان کلیدی، انگور، تکثیر لنفوسیت، عصاره متانولی، سنجشMTT.
عنوان انگلیسی
Evaluation of methanol extracts activity of seed, skin, leaf and juice from five Iranian grape cultivars on lymphocyte proliferation
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract Background: Vitis vinifera has a number of flavonoids which applied as antioxidant and anti-cancer activity. The present study was carried out to investigate effects of seed, skin, juice and leaf extracts of five grape species gathered from Qazvin and Kashan provinces on lymphocyte proliferation. Materials and methods: This experimental study was done on grape species of Shahroodi, Bidane sefid, Halvaie, Yaghoti and Ghermez yaghoti drosht. The effect of different part of this grape cultivars on lymphocyte proliferation was measured by MTT assay at different concentrations (10, 100, 1000, 2000, 3000 μg/ml). Results: The seeds and old leaves of all five grape cultivars had high activity on lymphocyte proliferation, but juice did not affect lymphocyte proliferation. Conclusion: It seems that different part of grape plant has proliferating effect on lymphocyte, so it may be helpful for treatment of some immunodeficiency diseases. Keywords: Grape, Lymphocyte proliferation, Methanolic extract, MTT assay.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
زینب ساعدی | zeinab saedi
department of biotechnology, faculty of sciences and novel technologies, isfahan university, isfahan, iran
گروه زیست فناوری، دانشکده علوم و فناوری های نوین، دانشگاه اصفهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه اصفهان (Isfahan university)
ماندانا بهبهانی | mandana behbahan
department of biotechnology, faculty of sciences and novel technologies, isfahan university, isfahan, iran
گروه زیست فناوری، دانشکده علوم و فناوری های نوین، دانشگاه اصفهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه اصفهان (Isfahan university)
نشانی اینترنتی
http://pejouhesh.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-686&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات