این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 6 آذر 1404
Medical Laboratory Journal
، جلد ۸، شماره ۵، صفحات ۶۴-۶۹
عنوان فارسی
شیوع ژن vanA در استافیلوکوکوس اورئوسهای مقاوم به وانکومایسین (VRSA) جدا شده از گوشت مرغ و بوقلمون در تهران
چکیده فارسی مقاله
چکیده زمینه و هدف: استافیلوکوکوس اورئوس به وفور از عفونتهای خون، پوست و بافت نرم جدا شده و یکی از عوامل ایجادکنندهی بیماریهای منتقله از راه مواد غذایی است. هدف از این مطالعه بررسی شیوع ژن vanA در استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از نمونههای گوشت جمعآوری شده از مناطق مختلف شهر تهران بوده است. روش بررسی: در این مطالعه 119 نمونه گوشت خام مرغ و بوقلمون از نظر آلودگی به استافیلوکوک آزمایش شدند. سپس مقاومت سویه ها نسبت به وانکومایسین تعیین و در پایان به روش PCR ژن vanA در آنها ردیابی شد. یافتهها: در مجموع 29 سویه استافیلوکوکوس اورئوس جداسازی و شناسایی شد. در میان این سویهها، 14 مورد (5/48 %) مقاومت کامل نسبت به وانکومایسین داشتند و 6 سویه (43 %) از آنها دارای ژن vanA بودند. نتیجهگیری: در صد قابل توجهی از نمونه های آزمایش شده به VRSA آلوده بودند و با توجه به شرایط متفاوت از نظر کیفیت بهداشتی تهیه و توزیع مواد غذایی و گوشت این نتایج ممکن است نوساناتی داشته باشد. برای جلوگیری از انتقال زنجیره مقاومت آنتی بیوتیکی به انسان بنظر می رسد باید در اعمال مقررات و ضوابط بهداشتی در زمینه تولید و توزیع مواد غذایی مراقبت های بیشتری انجام گردد. واژه های کلیدی: استافیلوکوکوس اورئوس، مقاومت به وانکومایسین، vanA، گوشت مرغ گوشت بوقلمون
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Prevalance of vanA Gene in Vancomycine Resistant Staphylococcus Aureus (VRSA) Isolated from Chicken and Turkey Meat in Tehran, Iran
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract Background and Objective: Staphylococcus aureus have been isolated frequently from the infection of blood, skin and soft tissue, and is one of the causative agents of food-borne illnesses. The purpose of this study was to investigate the occurrence of vanA in raw meat samples in Tehran, Iran. Material and Methods: Totally, 119 samples of chicken and turkey raw meat were cultured for Staphylococcus aureus. The Resistance to vancomycin was determined and Van A Gene detected by PCR method. Results: twenty- nine strains of Staphylococcus aureus were isolated. Of these, 14 (48.5%) were fully resistant to vancomycin and six of them had van A gene. Conclusion: Given that a large number of the samples were infected to VRSA and diversity of quality in production and distribution of foods and meat, the results could be varied. To avoid the transmission of antibiotic resistance chain to human, we should pay attention to make regulation and health conditions in production and distribution. Keywords: Staphylococcus Aureus, Vancomycin Resistance, Van A, Turkey Raw Meat, Chicken
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مژگان امینی | amini m
islamic azad university, pharmaceutical sciences branch, tehran, iran
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی، تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی (Islamic azad university pharmaceutical sciences branch)
سید رضا حسینی دوست | hosseini doust sa
islamic azad university, pharmaceutical sciences branch, tehran, iran
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی، تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی (Islamic azad university pharmaceutical sciences branch)
اشرف محبتی مبارز | mohabati mobarez a
faculty of medical sciences, tarbiat modares university, tehran, iran
دانشکده علوم پزشکی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
نشانی اینترنتی
http://www.goums.ac.ir/mljgoums/browse.php?a_code=A-10-1-271&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
تحقیقی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات