این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
توسعه آبزی پروری، جلد ۱۱، شماره ۳، صفحات ۶۱-۷۴

عنوان فارسی میزان رشد، تولید آگار و ترکیبات مغذی جلبک قرمز Gracilaria corticata در پرورش توام با میگوی Litopenaeus vannamei تحت سیستم پرورش بدون تعویض آب
چکیده فارسی مقاله پرورش توام جلبک قرمز Gracilaria corticata  و میگوی Litopenaeus vannamei ، در سیستم بدون تعویض آب در یک دوره45 روزه مورد بررسی قرار گرفت. دمای آب،  pH  وشوری هر سه روز یک­بار اندازه‏گیری شدند. در پایان دوره پرورش، جلبک­های موجود در هر تانک به طور جداگانه وزن و میزان پروتئین، چربی، کربوهیدرات، خاکستر ، درصد آگار و قدرت ژل در هر تیمار اندازه­گیری شد. بیشترین نرخ رشد ویژه جلبک (07/0 ± 23/1%) در تیمار 1A1S اما بیشترین درصد آگار (2/0 ± 17%) و بیشترین میزان آگار تولیدی (2-gm 25/0 ± 21/11) در تیمار 2A1S مشاهده شد. بیشترین قدرت ژل (2-gcm7/680) مربوط به جلبک وحشی بود. میزان پروتئین، خاکستر، چربی و کربوهیدرات به ترتیب بین 31/21-54/19، 41/35- 98/33، 2- 94/ 1و 61/43- 95/41% بود. براین اساس این جلبک می­تواند به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی شناخته شود.  
کلیدواژه‌های فارسی مقاله آگار، ترکیبات مغذی، جلبک قرمز، Gracilaria corticata ، Litopenaeus vannamei.

عنوان انگلیسی Growth, agar production and nutritional composition of red seaweed Gracilaria corticata co-cultured with Litopenaeus vannamei under zero water exchange system
چکیده انگلیسی مقاله Integrated culturing of Gracilaria corticata and Litopenaeus vannamei was surveyed under zero water exchange system in a 45- day period. Water temperature, pH and salinity were measured each 3- day. At the end of culturing period, all seaweeds were separately weighted, dried and their protein, fat, carbohydrate, ash, agar percent and jell strength were measured. The maximum SGR of G. corticata (1.23 ± 0.07% day-1) was observed in treatment S1A1 (25 shrimp per m2 and 200g seaweed per m2) but the maximum agar percent (17 ± 0.2 %) and the maximum agar production (11.21±0.21 gm-2(were observed in S1A2. The maximum jell strength was observed in wild seaweed. Contents of protein, ash, fat and carbohydrate ranged 19.54- 21.31, 33.98 – 35.41, 1.94-2 and 41.95- 43.61% respectively. According to the results, G. corticata can be considered as an important source of protein and carbohydrate.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله حجت اله فروغی فرد | hojjtollah fourooghifard
persian gulf amp; oman sea ecological research institute
پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان

عباس متین فر | abbas matinfar
, iranian fisheries research institute
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
سازمان اصلی تایید شده: موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور

محمد صدیق مرتضوی | mohammad sediq mortazavi
persian gulf amp; oman sea ecological research institute
پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان

کیومرث روحانی قادیکلایی | kiuomars roohani ghadikolaee
persian gulf amp; oman sea ecological research institute
پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان

مریم میر بخش | maryam mirbakhsh
iran shrimp research center
پژوهشکده میگوی کشور


نشانی اینترنتی http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-254-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/730/article-730-569577.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات