این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 21 مهر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۱۱، شماره ۴، صفحات ۴۵-۵۱
عنوان فارسی
مطالعه اثر ضد باکتریایی گل درخت گردو (Juglans regia) علیه باکتری آئروموناس هیدروفیلا(Aeromonas hydrophila) در شرایط آزمایشگاهی
چکیده فارسی مقاله
مقاومتهای دارویی روز افزون علیه باکتریهای بیماریزا و افزایش دوز مصرفی داروهای متداول از یکسو و افزایش عوارض جانبی ناشی از استفاده از این داروها از سوی دیگر، موجب شده است تا در سالهای اخیر بیشترین توجه به عواملی یا پایه طبیعی مانند گیاهان دارویی معطوف شود که دارای حداقل اثرات سوء ذکر شده میباشند. از این رو در این تحقیق، بعد از تهیه عصاره از گل درخت گردو، رقتهای متوالی از هر گیاه جهت به دست آوردن حداقل غلظت مهار رشد(MIC) و حداقل غلظت باکتریکشی (MBC) در برابر باکتری آئروموناس هیدروفیلا به روش تهیه رقت متوالی تهیه گردید. همچنین، با استفاده از روش انتشار دیسک، هاله مهار رشد باکتری نیز اندازهگیری و مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشانداد که، غلظت 5/ 37 میلیگرم بر میلیلیتر، عصاره اتانولی اثر باکتریسیدی (MBC) در برابر رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا و در غلظت 75/18 میلیگرم بر میلی لیتر خاصیت باکتریواستاتیک (MIC) و عصاره آبی گل گردو در غلظت 75 میلیگرم بر میلیلیتر خاصیت باکتریسیدی و در غلظت 5/37 میلیگرم بر میلیلیتر خاصیت باکتریو استاتیک از خود نشان داد. قطر هاله عدم رشد باکتریهای مورد بررسی در اطراف گودههای حاوی هر عصاره نیز این نتایج را تایید نمود. به طور کلی میتوان نتیجه گرفت با توجه به اثر مناسب عصارهها روی عامل بیماریزای ماهی، لازم است امکان استفاده از آنها در درمان و پیشگیری از بیماریهای باکتریایی ماهی ارزیابی گردد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آئروموناس هیدروفیلا، عصاره گیاه گل گردو، باکتری
عنوان انگلیسی
In vitro antibacterial effects of Walnut (Juglans regia) extracts against Aeromonas hydrophila
چکیده انگلیسی مقاله
Recently, the antibacterial drug resistance and conventional dosage forms with their side effects increases in aquaculture were induced more medical plants applications. Therefore, in this study minimum bactericidal concentration (MBC) and minimum inhibitory concentration (MIC) in Aeromonas hydrophila were evaluated by succession dilutions of Walnut extracts. In addition, zone of bacterial growth inhibition were analyzed using by agar diffusion test. Results showed that 37.5mg/ml of ethanolic and 75 mg/ml of water extraction doses were functioned as a MBC. Moreover, we saw 18.75 mg/ml of etanolic and 37.5mg/ml of water extraction doses were MIC's. In addition, diameters of growth inhibition zones were confirmed results. Overall, we suggest ethanolic and water extracts of Walnut as an antibacterial material can examine in farm experiments
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
روح اله رحیمی | ruhollah rahimi
دانشگاه شهرکرد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهرکرد (Shahr kord university)
پروین محسنی |
دانشگاه شهرکرد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهرکرد (Shahr kord university)
گودرز هاشمی |
دانشگاه شهرکرد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهرکرد (Shahr kord university)
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-246-2&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/730/article-730-569576.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات