مجله تغذیه و امنیت غذایی، جلد ۲، شماره ۴، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Antioxidant Effect of Orange Peel Extract on Chemical Quality, Sensory Properties, and Black Spots of Farmed White Shrimp (Litopenaeus vannamei)
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله شیرین وکیلی | shirin vakili


سید علی یاسینی اردکانی | seyyed ali yasini ardakani



نشانی اینترنتی http://jnfs.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-59&slc_lang=fa&sid=en
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده public specific
نوع مقاله منتشر شده orginal article
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات