|
مجله تغذیه و امنیت غذایی، جلد ۲، شماره ۴، صفحات ۰-۰
|
|
|
عنوان فارسی |
|
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Antioxidant Effect of Orange Peel Extract on Chemical Quality, Sensory Properties, and Black Spots of Farmed White Shrimp (Litopenaeus vannamei) |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
شیرین وکیلی | shirin vakili
سید علی یاسینی اردکانی | seyyed ali yasini ardakani
|
|
نشانی اینترنتی |
http://jnfs.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-59&slc_lang=fa&sid=en |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
public specific |
نوع مقاله منتشر شده |
orginal article |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|