این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 شهریور 1404
پژوهش های صنایع غذایی
، جلد ۲۷، شماره ۴، صفحات ۲۳-۳۵
عنوان فارسی
ارزیابی خواص آنتیمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره پوست سبز گردوی منطقه هزار جریب در روغن سویای تصفیه شده
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق، خواص آنتیاکسیدانی عصاره پوست سبز گردوی منطقه هزار جریب از شهرستان بهشهر در شمال ایران، با دو آنتیاکسیدان سنتزی TBHQ و BHA بر روغن سویا تصفیه شده مورد ارزیابی قرار گرفت. پارامترهای اندیس اسیدی، عدد پراکسید، عددTBA، دیان مزدوج و درصد ترکیبات قطبی در یک دوره 32 روزه در دمای oc60 اندازه گیری شد. همچنین خواص ضد میکروبی این عصاره بر روی برخی باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی ارزیابی شد. نتایج نشان داد قدرت آنتیاکسیدانی TBHQ نسبت به BHA و عصاره پوست سبز گردو قویتر بوده اما عصاره پوست سبز گردو در غلظت 1000 پیپیام از BHA با غلظت 200 پیپیام در جلوگیری از اکسیداسیون روغن موثرتر بود. عصاره پوست سبز گردو در غلظت 80 میلیگرم بر میلیلیتر تنها بر استافیلوکوکوس ارئوس اثر مهار کنندگی داشته و در غلظت 160 میلیگرم بر میلیلیتر بر کلیه باکتریها اثر مهار کنندگی داشته است. همچنین این عصاره در غلظت 160 میلیگرم بر میلیلیتر بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس ارئوس، لیستریا منوسیتوژنز و سالمونلا تیفی اثر کشندگی داشته است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آنتیاکسیدان، اثر کشندگی، اثر مهار کنندگی، پوست سبز گردو،
عنوان انگلیسی
Assessment of anti- microbial and anti- oxidant properties of walnut green husk extract of Hezarjerib in refined soybean oil
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد دولت آبادی |
گروه علوم وصنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زینب رفتنی امیری | raftani amiri
گروه علوم وصنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
رضا اسماعیل زاده کناری | esmaeilzadeh kenari
گروه علوم وصنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
نشانی اینترنتی
http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_6923_dd811b8da8372e970abf5d12fe3b54a6.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-549953.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات