این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی
، جلد ۱، شماره ۹، صفحات ۸۵-۹۲
عنوان فارسی
اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد سالمونلا تیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز
چکیده فارسی مقاله
توجه و علاقه فزاینده به جایگزینی نگهدارندههای شیمیایی (ضدمیکربی و ضداکسیداسیون) با انواع طبیعی، موجب مطالعات زیادی در مورد منابع گیاهی و جستجوی انواع عصارهها و اسانسهای گیاهی شده است، تا بتوان جایگزینی مناسب و طبیعی برای نگهدارندههای شیمیایی پیدا نمود. در این مطالعه، لگاریتم درصد احتمال رشد سالمونلا تیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز متأثر از غلظتهای مختلف (صفر، 03/0 و 06/0 درصد) اسانس آویشن شیرازی در طی 21 روز نگهداری در سه درجه حرارت (35، 25 و15 درجه سانتیگراد) مورد بررسی قرار گرفت. لگاریتم درصد احتمال رشد سالمونلا تیفی موریم بهطور معنیداری (05/0p
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of Zataria multiflora Boiss. essential oil on probability of growth initiation of Salmonella typhimurium in a brain heart infusion broth
چکیده انگلیسی مقاله
The growing interest in the substitution of chemical food preservatives, both antimicrobials and antioxidants, by natural ones has fostered research on the vegetable source and screening of plant extracts and essential oils in order to identify acceptable natural alternatives. In this study, log probability percentage (Log P%) of growth of Salmonella typhimurium in Brain Heart Infusion (BHI) broth as affected by different concentrations of Zataria multiflora Boiss essential oil (0.0, 0.03 and 0.06%) during 21 days storage at three temperatures (35, 25 and 15ºC) was investigated. The Log P% of S. typhimurium was affected significantly (P < 0.05) by different concentrations of the essential oil. The Log P% of S. typhimurium in BHI broth with 0% essential oil at 35, 25 and 15ºC were 1.07, 1.07 and 0.41 respectively. While in BHI broth with 0.03 and 0.06% essential oils were -2.93, -3.24 and -4.23 and -4.23, -4.23 and -4.23 respectively. According to the results, the Log P% of growth of S.typhimurium was decreased by increasing of the concentration of essential oil.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
افشین آخوندزاده بستی | aa basti
university of tehran, faculty of veterinary medicine, p.o. box 14155-6453, tehran, iran tel 021 6438141, fax 021 6933222
تهران، دانشکاه تهران، دانشکده دامپزشکی، صندوق پستی 6453- 14155 تلفن 6438141 021 ، نمابر 693322 021
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
ودود رضویلر | v razavilar
1- department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, university of tehran, tehran, iran
2- استاد گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی دانشکده دامپزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
علی میثاقی | a misaghi
1- department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, university of tehran, tehran, iran
3- استادیار گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی دانشکده دامپزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
رضا عباسی فر | r abbasifar
1- department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, university of tehran, tehran, iran
4- دستیار دکترای بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
بهراد رادمهر | b radmehr
1- department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, university of tehran, tehran, iran
5- دستیار دکترای بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
فرحناز خلیقی سیگارودی | f khalighi sigaroodi
2- institute of medicinal plants, iranian academic center for education, culture and research, tehran, iran
6- مربی پژوهش، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی
سازمان اصلی تایید شده
: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی (Institute of medicinal plants)
نشانی اینترنتی
http://www.jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-56-13&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
1
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات