این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 6 آبان 1404
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی
، جلد ۲، شماره ۲۲، صفحات ۱۳-۲۴
عنوان فارسی
مروری بر خصوصیات دارویی و فارماکولوژیکی انار
چکیده فارسی مقاله
انار درختچهای است خزاندار و بومی ایران که از قدمت کشت و کار زیادی در این کشور بر خوردار است و ایران یکی از بزرگترین تولیدگنندکان انار در جهان محسوب میشود. این میوه به دلیل داشتن خواص ضدباکتریایی و ضدالتهاب و همچنین دارا بودن عوامل آرامبخش در طب سنتی استفاده میشود. عصارههای حاصل از بخشهای مختلف میوه انار، غنی از ترکیبات فنولیکی بوده و افشره پوست و روغن بذر آن، دارای فعالیت آنتیاکسیدانی بسیار قویای است که از آن میتوان در غیرفعال کردن رادیکالهای آزاد استفاده کرد. الاژیک اسید (EA) از ترکیبات موجود در پوست انار بوده که ساختار و طبیعت فنلی این ترکیب، موجب فعالیت آنتیاکسیدانی قوی آن میشود. اثر بازدارندگی روغن بذر انار روی سرطان سینه و پوست گزارش شده است، همچنین از روغن بذر و عصاره قسمتهای مختلف این میوه در تولید ترکیبات فیتواستروژنیک استفاده میشود. امروزه علاوه بر اینکه انار به عنوان یک میوه مطرح است، خصوصیات دارویی آن نیز مورد توجه محققان کشورهای زیادی قرار گرفته است. این مقاله، مروری بر مقالات و منابع مختلف جهت آشنایی هر چه بیشتر با خصوصیات دارویی این محصول است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
A Review on Medicinal Characteristics of Pomegranate (Punica granatum L.)
چکیده انگلیسی مقاله
Pomegranate (Punica granatum L.) is a deciduous shrub and native to Iran having ancient culture in this country and Iran is one of the biggest producers of pomegranate in the world. This fruit is used in traditional medicine because of its antibacterial, anti-inflammatory, and alleviative characteristics. Extracts of different parts of pomegranate fruit is rich in phenolic compounds and its rind extract and seed oil have vigorous antioxidant activity. Elagic acid is one of the most important phenolic compound with antioxidant activity, present in the pomegranate rind extract. Inhibitory effect of pomegranate seed oil on breast and skin cancer has been reported. Use of seed oil and extracts of different parts of pomegranate fruit has been considered in production of phytostrogenic compounds. At the present time, the fruit of pomegranate besides its use as a fruit and having nutritional value is also considered for its pharmaceutical characteristics. This paper is a review on articles and different sources in order to get more familiarity with medicinal characteristics of this fruit.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
علی سرخوش | a sarkhosh
department of horticulture science, faculty of agriculture, university of tehran, karaj, iran, p.o.box 31587, tel 0261 2248721 fax 0261 2248721
کرج، میدان قدس، دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران، گروه علوم باغبانی تلفن 2248721 0261 ، نمابر 248721 0261 ، کدپستی 31587
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
ذبیح اله زمانی | z zamani
department of horticulture science, faculty of agriculture, university of tehran, karaj, iran
2- دانشیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
محمدرضا فتاحی مقدم | r fatahi
department of horticulture science, faculty of agriculture, university of tehran, karaj, iran
3- استادیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
حسن قربانی قوژدی | h ghorbani
department of horticulture science, faculty of agriculture, university of tehran, karaj, iran
4- دانشجوی دکتری، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
جواد هادیان | j hadian
department of horticulture science, faculty of agriculture, university of tehran, karaj, iran
5- دانشجوی دکتری، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
نشانی اینترنتی
http://www.jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-308-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
3
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات