این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 11 آبان 1404
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی
، جلد ۳، شماره ۲۳، صفحات ۵۲-۵۷
عنوان فارسی
بررسی و شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن فرار گیاهFalcaria vulgaris Bernh.
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: در طب سنتی غرب ایران، گیاهFalcaria vulgaris با نام محلی پاغازه برای درمان زخم معده و تسریع بهبود زخمهای پوستی به کار میرود. تاکنون تحقیقی در رابطه با اجزای تشکیلدهنده روغن فرار این گونه گیاهی انجام نشده است. هدف: هدف از انجام این تحقیق، بررسی اجزای تشکیل دهنده روغن فرار گونه F. vulgaris بود. روش بررسی: در این بررسی، برگهای گیاه فوق از محل رویش خود در منطقه دالاهو جمعآوری و پس از خشک شدن در سایه به روش تقطیر با آب و به وسیله دستگاه کلونجر اسانسگیری و توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی اجزای آن شناسایی گردید. نتایج: بازده روغن فرار حاصل از گیاه به میزان 15/2 درصد وزنی/ حجمی تعیین گردید. 64 ماده از ترکیبات موجود در اسانس، شامل 8/83 درصد از کل مقدار اسانس آن شناسایی شدند. نتیجهگیری: ترکیبات اصلی شناسایی شده در این گونه را، ترکیباتی نظیر اسپاتولنول (08/27 درصد) و کارواکرول (93/20 درصد) تشکیل دادهاند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
Falcaria vulgaris، روغن فرار، تقطیر با بخار آب
عنوان انگلیسی
Study on Chemical Constituents of the Essential Oil of Falcaria vulgaris Bernh.
چکیده انگلیسی مقاله
Background: In traditional medicines of west part of Iran, Falcaria vulgaris has significant roles. Falcaria vulgaris (gazayagji) has been used for treatment at gastric ulser, and skin ulcerous. Objective: The purpose of this study is investigated the qualitative and quantitative properties, components of this plant. Methods: Composition of extracted and volatile of the Falcaria. vulgaris have been investigated. Materials (leaves) were collected in spring from Dalahoo, west of Iran. The oils were collected by means of hydrodistilation procedure. Results: The yield was 2.15 W/V, respectively. Subsequently the oils were analyzed by gas chromatography mass spectrometry. Conclusion: The main constituents of the F. vulgaris were Carvacrol (20.93%) & Spatulenul (27.08%).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
معصومه خان احمدی | m khanahmadi
research assistance acecr , razi university campus, kermanshah, iran, tel 0831 4274613-4, fax 0831 4274615
کرمانشاه، سرخه لیژه، پردیس دانشگاه رازی، محوطه دانشکده علوم، ساختمان معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی، تلفن 4274614،4274613 0831 ، نمابر 4276501 0831
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه رازی (Razi university)
فاطمه شاهرضایی | f shahrezaei
1- department of research chemistry acecr , kermanshah, iran
2- کارشناس پژوهش، گروه شیمی، جهاددانشگاهی واحد کرمانشاه
نشانی اینترنتی
http://www.jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-192-3&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
1
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات