این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 شهریور 1404
پژوهش های صنایع غذایی
، جلد ۲۷، شماره ۱، صفحات ۱۵۱-۱۵۸
عنوان فارسی
بررسی اثر شرایط نگهداری بر قهوهای شدن غیر آنزیمی در کنسانتره انگور سفید
چکیده فارسی مقاله
به منظور مطالعه واکنشهای قهوهای شدن غیر آنزیمی، اندازهگیری مقدار تشکیل 5- هیدروکسی متیل فورفورال و اندیس قهوهای شدن انجام گرفت. در این مطالعه اثر شرایط نگهداری بر قهوهای شدن غیرآنزیمی در کنسانتره انگور سفید مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور نمونهها با سه بریکس (62 ، 5/66 و71) ، در سه دمای (5 ، 15 و 25 درجه سانتیگراد) به مدت 85 روز نگهداری شدند و علاوه بر شاخصهای فوق، رنگ نمونهها توسط دستگاه هانترلب مورد آزمون قرار گرفت. آنالیز دادهها نشان داد که هر سه فاکتور مورد مطالعه یعنی بریکس، زمان و دمای نگهداری کنسانتره بر میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال تأثیر مثبت معنیداری داشتند (05/0P< ) و میزان آن بین 53/0 تا 3/39 (mg/kg) متغیر بود. زمان و دمای نگهداری کنسانتره نیز بر میزان شاخص قهوهای شدن تأثیر مثبت معنیداری داشت (05/0 P< ) و میزان آن ما بین 16/0 تا21/0 متغیر بود. در بررسی رنگ نمونهها شاخصL* به مرور کاهش یافته و شاخصa* افزایش یافته است که نشان دهنده قهوهای شدن کنسانتره با گذشت زمان میباشد و شاخص b* تغییر معنیداری نشان نداد (05/0 P > ).
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of storage conditions on non-enzymatic browning of white grape juice concentrate
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حجت بکشلو |
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
میر خلیل پیروزی فرد | mir khalil
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
محمد علیزاده خالد آباد | alizadeh khaled abad
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
نشانی اینترنتی
http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_6091_5d69d95535790bcf1904bde97df423fa.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-460406.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات