این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های صنایع غذایی، جلد ۲۷، شماره ۱، صفحات ۱۵۱-۱۵۸

عنوان فارسی بررسی اثر شرایط نگهداری بر قهوه‌ای شدن غیر آنزیمی در کنسانتره انگور سفید
چکیده فارسی مقاله به منظور مطالعه واکنش­های قهوه­ای شدن غیر آنزیمی، اندازه­گیری مقدار تشکیل 5- هیدروکسی متیل فورفورال و اندیس قهوه­ای شدن انجام گرفت. در این مطالعه اثر شرایط نگهداری بر قهوه­ای شدن غیرآنزیمی در کنسانتره انگور سفید مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور نمونه­ها با سه بریکس (62 ، 5/66 و71) ، در سه دمای (5 ، 15 و 25 درجه سانتی­گراد) به مدت 85 روز نگهداری شدند و علاوه بر شاخص­های فوق، رنگ نمونه­ها توسط دستگاه هانترلب مورد آزمون قرار گرفت. آنالیز داده­ها نشان داد که هر سه فاکتور مورد مطالعه یعنی بریکس، زمان و دمای نگهداری کنسانتره بر میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال تأثیر مثبت معنی­داری داشتند (05/0P< ) و میزان آن بین 53/0 تا 3/39 (mg/kg) متغیر بود. زمان و دمای نگهداری کنسانتره نیز بر میزان شاخص قهوه­ای شدن تأثیر مثبت معنی­داری داشت (05/0 P< ) و میزان آن ما بین 16/0 تا21/0 متغیر بود. در بررسی رنگ نمونه­ها شاخصL* به مرور کاهش یافته و شاخصa* افزایش یافته است که نشان­ دهنده قهوه­ای شدن کنسانتره با گذشت زمان می­باشد و شاخص b* تغییر معنی­داری نشان نداد (05/0 P > ).
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of storage conditions on non-enzymatic browning of white grape juice concentrate
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله حجت بکشلو |
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

میر خلیل پیروزی فرد | mir khalil
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

محمد علیزاده خالد آباد | alizadeh khaled abad
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)


نشانی اینترنتی http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_6091_5d69d95535790bcf1904bde97df423fa.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-460406.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات