این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Iranian Journal of Public Health، جلد ۲۹، شماره ۱-۴، صفحات ۱۴۷-۱۵۴

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی ISOLATION RATE OF PATHOGENIC BACTERIA FROM SOME FOOD PRODUCTS IN TEHRAN
چکیده انگلیسی مقاله Bacteria usually cause disease in the gastrointestinal tract by colonization and growth in the gastrointestinal tract, where the micro organisms may invade the tissues of host or secretion of an exotoxin that is performed in food and then ingested by the host, examples of second group include: staphylococcal, Bacillus cereus, clostridial (C.botulinum and C.perfringens type A) toxin. In this study pathogenic bacteria of 350 food products by culture method were investigated. The results were obtained as follows: Bacillus cereus 12 cases (3.4), Staphylococcus coagulase positive 25(7.1%), Staphylococcus coagulase negative 37 (10.6%), Streptococcus alpha hemolysis 18 (5.1%), Enterococcus 3(0.8%) and Klebsiella 5(1.4%).
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Pathogenic bacteria, Food products

نویسندگان مقاله ح سالاری | h salari


r حافظی | r hafezi



نشانی اینترنتی http://ijph.tums.ac.ir/index.php/ijph/article/view/1701
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده Articles
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات